Немає рідини для зняття лаку? Ось 3 альтернативи, які нічим не гірші за звичайний ацетон

Манікюр і педикюр
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Способи змити старий лак
На нігтях обліз лак. Фото: lux.fm

Іноді під рукою немає рідини для зняття лаку, але її можна легко замінити

Можливо ваш манікюр втратив свою красу після домашньої чи городньої роботи або просто набрид колір? Тоді з’являється нестримне бажання зняти старе покриття і нафарбувати по-новому, проте не завжди вдома є рідина для зняття лаку. Але є прості альтернативи, якими можна замінити спеціальний засіб.

Ви цілком можете попрощатися зі старим лаком на нігтях без ацетону. Звичайно, мова іде про звичайний лак, а не покриття акрилом чи гель-лаком. Як позбутися лаку без рідини для зняття, розповідає realsimple.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спрей для тіла або парфуми

Це може бути чудовою альтернативою звичній рідині для зняття лаку. Завдяки вмісту у цих засобах спирту можна використати їх для зняття лаку.

Переконайтеся, що ватна кулька ретельно зволожена духами або спреєм для тіла, і виконуйте це в добре провітрюваному приміщенні, щоб звести до мінімуму вдихання парів. Обережно проведіть насиченою ватною кулькою по нігтях, повторюючи процес, якщо необхідно, доки не буде видалено весь лак
каже Даша Мініна, сертифікований нейл-технолог і власник Maxus Nails

Лак для волосся

Звичайно, цей засіб не такий ефективний, як рідина для зняття лаку, проте він врятує вас у складній ситуації. Потрібно розбризкати невелику кількість лаку для волосся на ватну кульку, потім притискаєте ватну кульку до лаку для нігтів на кілька секунд, а потім потріть і зітріть лак для нігтів.

Зубна паста

Хоча у пасті немає спирту, проте її формула і абразивна структура здатна розчепити лак для нігтів. Залишайте такий спосіб на крайній випадок, адже паста може зробити ваші нігті та область кутикули дуже сухими та може викликати подразнення на шкірі навколо нігтів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що потрібно робити, коли зламався ніготь. Адже не завжди є можливість одразу потрапити до майстра.