Носіть білий одяг з легкістю: універсальний метод ідеального відбілювання

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Метод ідеального відбілювання
Відбілювання речей. Фото: ceh.ua/

Прати білі речі ще ніколи не було так просто

Багато людей обожнюють білі речі. З ними можна створити чудовий образ, вони красиві, але дуже непрактичні, швидко брудняться і жовтіють. З відмінним методом відбілювання ви зможете дозволити мати у гардеробі більше одягу світлих відтінків.

Поради матері двох дітей  Шантель Ібботсон користуються в інтернеті шаленою популярністю. Адже з малюками про білий одяг можна забути. Як відбілити речі за хвилини до ідеального стану, рекомендує гуру з клінінгу, пише dailymail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Такий спосіб підходить для одягу, шкарпеток, білизни та старих рушників. Метод дозволяє перетворити тьмяні та старі речі на ідеально білі.

Шантель поклала у ванну брудну білизну, разом з футболками та шкарпетками, залила гарячою водою та додала одну чашку прального порошку, одну столову ложку мильного засобу та чверть склянки засобу для виведення плям.

Вона залишила одяг замочуватися на 1 годину, а тоді, випрала його, як звичайно. Речі набули надзвичайно білого кольору, а від плям не лишилося жодного сліду.

Метод має справді чудовий результат і не потребує значних зусиль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що можна використати замість відбілювача. Аптечні препарати дозволяють відмінно повернути речам білий колір.