Очистити унітаз до ідеального блиску лише цибулиною: дивовижний лайфхак (ВІДЕО)

Лайфхаки
553
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Відмити унітаз можна цибулею
Чистий унітаз. Фото: storinka.com.ua

Унітаз стане ідеально білим за копійки

Мати ідеально чистий унітаз без нальоту і каменю мріє кожна господиня. Адже, щоб відмити його добре потрібно добряче потрудитися.

Цікавий та безпечний спосіб очищення сантехніки продемонстрували у відео на каналі Поради для дому. Після цього варіанту відмивати унітаз буде надзвичайно просто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як відмити унітаз цибулиною

У цибулі містяться фітонциди, які вбивають або пригнічують ріст і розвиток бактерій, грибів і вірусів. Попередньо очищуємо цибулю і ріжемо її на дрібні шматочки. Щоб не плакати під час нарізання, потрібно замочити очищений овоч у холодній воді на 15 хвилин або просто змочуйте ніж у воді.

Перекладаємо цибулю у блендер і подрібнюємо. Додаємо у чашу 100 мл води. Відтискаємо кашку, щоб отримати цибулевий сік у який додаємо 20 г харчової соди. Перемішуємо та виливаємо в унітаз. Далі за допомогою йоржика розподіляємо розчин по стінках і залишаємо, щоб подіяв на 30 хвилин. Тоді злегка потріть стінки і змийте водою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що йоржик також потребує регулярного очищення. Як помити його найпростішим способом, розповідаємо тут.