Одяг стане, як попрасований: 2 способи обійтися без праски

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Спосіб прасування без праски
Одяг буде, як попрасований. Фото: mebel-club.com.ua

Цікавий спосіб від блогерки з TikTok

Чудовий спосіб мати бездоганний одяг без застосування праски вигадала блогерка мама Міла, яка на різноманітних лайфхаках для полегшення побуту “собаку з’їла”. Якщо ви не прихильник прасування, він точно стане вам у пригоді.

Господині, які не люблять прасувати часто шукають можливості позбавити себе такої процедури. Як позбутися складок на одязі, розповідає storinka.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спосіб №1

У 400 мл води додати 1 ст.л оцту та 1 ст.л кондиціонера для волосся. Оцет пом’якшить тканину, а кондиціонер додасть волокнам матеріалу гладкості.

Перелийте суміш у розпилювач та нанесіть на одяг, який попередньо треба розвісити на плечиках. Вже за 10-15 хвилин одяг можна буде одягати, адже він матиме вигляд попрасованого.

Спосіб №2

У 200 мл води розмішати 15 мл кондиціонера для волосся. Розпорошити розчин на м’яту річ та ретельно розгладити руками. Через кілька хвилин, як тканина підсохне на ній не лишиться жодної складки чи заломів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прасувати речі не доведеться, якщо ви знатимете таємницю правильного зберігання. Як складати одяг у шафі, щоб не пом’явся, дізнавайтеся тут.