Осінній шик у піджаку за 6 тисяч: блогерка Аліна Френдій показала, що носити восени, щоб бути в тренді (ФОТО)

Ікони стилю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аліна Френдій, фото
Стильний осінній лук від Аліни Френдій. Фото: instagram.com/alina_frendiy

Аліна Френдій надихає стильно одягатись цієї осені

Модна інфлюенсерка Аліна Френдій не тільки веде свій блог, а й створює стильний одяг. Тому на трендах вона точно знається. Нещодавно зірка соцмереж показала, як поєднувати модні кольори та фактури цієї осені в одному образі. Беремо приклад з цієї ікони стилю.

Аліна Френдій — одна з найвідоміших модних блогерок в Україні. Нещодавно вона показала стильний осінній лук, в якому поєднала кілька кольорів, фактур та трендів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Аліна, яка заснувала бренд одягу COOSH, часто носить речі власного виробництва. Для вересневої прогулянки вона обрала білу футболку, яку скомбінувала з блакитною сорочкою — тренд осені 2024 року — та сірими джинсами.

Верхній шар її образу — однобортний жакет з екозамші у дорогому коричневому кольорі, який теж зараз на піку популярності. Саме ця модель з бренду Аліни COOSH. Коштує такий жакет 6500 гривень.

Модний жакет на осінь 2024 року, фото
Піджак Аліни Френдій від бренду COOSH. Скриншот

Доповнили лук Френдій коричневі ковбойські чоботи від її ж бренду. А ось волосся Аліна зібрала в пучок, додала сонцезахисні окуляри та кілька аксесуарів.

Окремої уваги заслуговує її чорна сумка Hermes Kelly 1991 року, за якою вона довго полювала. За модними правилами, таку сумку зазвичай носять відкритою.

Цей образ Аліни Френдій — чудовий приклад того, як гармонійно поєднувати багатошарові луки восени. Експериментуйте з шарами та відтінками, головне — щоб ваш образ виглядав стильним та збалансованим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А також дізнайтесь, які чоботи мають бути у вашому гардеробі цієї осені. Ми розповіли про найгарячіші тренди сезону.