Вчимо дітей малювати: майстер-клас для найменших (ВІДЕО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Є чимало доступних способів навчити маленьку дитину намалювати гарну картину. Головне — послідовність кроків. Раніше ми писали, що можна зробити з каштанів, а тепер розкажемо, як легко намалювати динозаврика та собаку за допомогою долоні.

Візьміть папір формату а4, кольорові олівці чи фломастери, ідеться в Simple and Easy Drawing Ideas. Якщо ви хочете зробити листівку з цим малюнком , тоді виконуйте його на картоні. По завершенню додайте блискітки або бантик.

Динозаврик

Складіть долоню так, як показано на відео, і покладіть на листок. Чорним фломастером обережно обведіть свою руку.

За допомогою монетки намалюйте кругле око. Далі — розмальовування. Обирайте кольори, яким ви хочете зробити вашого динозаврика. Домалюйте тваринці зуби та гребінь на спині. Додайте товщу лінію знизу, аби зробити животик.

Вчимо дітей малювати: майстер-клас для найменших (ВІДЕО) - фото №1
@easy_drawing_ideas__

Собака

Зігніть пальчики та покладіть долоню на папір. Обведіть руку. Домалюйте око, носик, зуби, язик та шерсть. Розфарбуйте песика у коричневий чи бежевий колір. Малюнок готовий!

Раніше ми писали, як зробити із дітьми вітальні листівки ручної роботи. Для вам — доступний майстер-клас із виготовлення таких подарункових карток.