Листівка для тата на День батька 2024 своїми руками — майстер-клас для дітей (ВІДЕО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Як зробити для тата гарну листівку з Днем батька 2024
Робимо з дітьми листівку для тата своїми руками, фото: Pinterest

Пропонуємо зробити для тата листівку своїми руками — майстер-клас для дітей

На початку літа українці традиційно відзначають День батька. Це свято припадає на третю неділю червня. У 2024 році вітати татусів потрібно 16 числа. Раніше ми публікували календар професійних і державних свят на червень, а тепер розкажемо, як зробити з дітьми гарний подарунок тату своїми руками.

Пропонуємо виготовити з дітьми креативні листівки з нагоди Дня батька. Такий презент — креативний та нестандартний. Приготуйте основні матеріали, аби дитина легко повторила виріб згідно з майстер-класом.

Що потрібно:

  • фломастери, ножиці, клей ПВА

  • довга лінійка

  • ґудзики

  • кольоровий папір: чорний, білий, червоний

За допомогою лінійки складіть чорний папір так, аби він був схожим на піджак. Аби лінії були рівними та охайними, не поспішайте. Із білого паперу виріжте сорочку, деталі коміру приклейте клеєм. Додайте на піджак ґудзики, на сорочку — бантик.

Сорочка, яка засовується у паперовий піджак — це листівка. Кольоровими фломастерами намалюйте сердечка, а саму листівки підпишіть найтеплішими словами з нагоди Дня батька.

Раніше ми писали, чим зайняти дитину влітку. Для вас — цікава гра “Врятуй динозавра із криги”, яка захопить усіх дітей з двору.