З якими жінками знайомляться чоловіки? Ось п'ять речей, які підштовхнуть його підійти до вас

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Є такі дівчата, до яких чоловіків тягне ніби магнітом. Хлопці підходять до них на вулиці, у кафе та парках, щоб познайомитись. Що ж у них такого? Спробуймо розібратися.

5 речей, які підштовхують чоловіка до знайомства з дівчиною

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Було б не дуже розумно сподіватися, що чоловіки на вулиці звертають увагу на розум, доброту чи багатий внутрішній світ дівчини. Адже, погодьтеся, розглянути всі ці якості в людині, яка просто проходить поряд, — складно. Першу увагу та бажання підійти познайомитися у чоловіків викликають зовнішні чинники. Їх ми й перерахуємо.

Одяг

Звичайно ж, головний критерій у цьому пункті – чистота та охайність. Чоловіки зазначають, що відверті вбрання точно привертають увагу, але не викликають бажання познайомитись для чогось серйозного.

Посмішка

Чим частіше та щиріше посміхається жінка, тим більша ймовірність того, що до неї захочеться підійти. Адже підсвідомість підказує — усміхнена дівчина більш відкрита, товариська і готова до нових знайомств, ніж сумує.

Макіяж

Звичайно, чоловіки рідко помітять горезвісний "макіяж без макіяжу", але якщо все-таки звернуть увагу, то точно відзначать, як нафарбована дівчина і як багато на ній "штукатурки". Загалом, хлопці зізнаються, що їм подобаються дівчата з легким макіяжем, який не створює ефекту маски.

Поведінка

Ми вже говорили про усмішку, але це не все. Чоловікам подобається бачити привітних дівчат, вони звертають увагу на жести, ходу, рухи, милі звички, на кшталт того, як дівчина відправляє волосся за вухо. Чоловіки взагалі часто звертають увагу на деталі і саме вони зазвичай відіграють важливу роль у тому, захочеться їм підійти до дівчини чи ні.

Голос

Гучна і гучна дівчина, звичайно ж, привертає увагу, але найчастіше негативне. Щобільше, у чоловіків може скластися враження, що така дівчина перебуває у надто активному пошуку партнера. А от тихий голос і тихий сміх може стати магнітом для чоловіків. Це ознака вихованості та розуміння норм етикету.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про головну причину нещастя у стосунках. На думку досвідченого психолога, справа тут зовсім не за обставин чи партнера.