8 ознак того, що чоловік сумнівається у ваших стосунках (але не зізнається в цьому)

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

сумний хлопець фото
Фото: unsplash.com

Часто те, що в чоловіка на душі, важко зрозуміти навіть йому самому

Чоловік, навіть якщо в глибині душі сумнівається, може дозволити стосункам розвиватися. Чому? Не хоче визнавати, що зробив неправильний вибір або ж його переслідує відчуття, що щось не так, але він не знає, в чому саме справа. А що робити жінці?

Чоловік сумнівається у стосунках: як зрозуміти, що він вас ще не вибрав

Колумніст Кліфтон Копп у своїй колонці для hackspirit.com розповів про ознаки того, що чоловік має сумніви щодо своїх стосунків, але не хоче цього визнавати. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він перестав виходити на зв'язок 

Можливо, коли ви почали зустрічатися, ви були в постійному контакті. Навіть коли ви були в розлуці, ви переписувалися або телефонували один одному щодня і ділилися буденними, тривіальними деталями. Ви були нерозлучні; ви насолоджувалися тим, що чули голоси один одного. 

Але з часом така поведінка поступово почала зникати. Частота і детальність цих повідомлень і дзвінків значно зменшилися. 

Навіть коли він поруч, його енергія трохи не така, як раніше; він буде холодніший і менш комунікабельний. 

Несвідомо він може дистанціюватися від вас і ваших стосунків, як це часто буває, коли почуття згасають.

Він уникає планів на майбутнє

Можливо, він давно мріє про розрив, але ще не зібрався з силами та сміливістю, щоб здійснити свій план. Проте, якщо придивитися уважніше, можна помітити ледь помітні ознаки того, що він не налаштований на довгострокову перспективу. Наприклад, він може уникати розмов про спільні плани на майбутнє. 

Поїздки за кордон, купівля омріяного будинку, створення сім'ї... це все "великі" теми, яких він намагатиметься уникати. 

Він більше не відчуває фізичної близькості

Людській природі притаманне бажання торкатися і бути поруч з людиною, яку ми любимо. І навпаки: коли нам хтось не подобається, ми можемо інстинктивно відштовхувати його, коли він перебуває в нашому просторі. Тож якщо чоловік вже не такий фізично близький, як колись, це може свідчити про щось глибше. 

Він не лише уникатиме інтимної близкості, але навіть не братиме вас за руку. А коли він все ж таки поступиться і проявить прихильність, це буде виглядати вимушено і натягнуто. 

Все це явні ознаки емоційного відсторонення.

Він завжди йде 

Коли чоловікові вже не так комфортно у стосунках, як колись, він, як правило, вважає за краще проводити тривалий час без вас. 

Можливо, він буде регулярно планувати зустрічі з друзями або просто ходити на довгі прогулянки на самоті... На жаль, він буде знаходити все більше і більше способів, щоб бути далеко від вас. 

Він стає дратівливим через вас

Це нормально, коли період медового місяця минає, і ви стаєте трохи менш "голубками"... але якщо дратівливість чоловіка до вас стає домінуючою темою у ваших стосунках, це викликає занепокоєння. 

Можливо, він регулярно огризається на вас... через, здавалося б, незначні речі, які раніше не турбували його, але зараз змушують його кипіти від гніву і роздратування. Можливо, дивацтва, які колись здавалися йому такими милими й симпатичними, більше не викликають у нього ніяких позитивних емоцій. 

Він більше не докладає зусиль

Пам'ятайте, що протилежністю любові є не ненависть, а байдужість. Тож якщо чоловік має серйозні сумніви щодо своїх стосунків, очікуйте, що він буде більш байдужим і апатичним у спілкуванні з вами. 

Він по-іншому поводиться в соцмережах

Можливо, на початку ваших стосунків він час від часу писав про вас пости. Він пишався тим, що був з вами, і хотів показати вас решті світу. Але одного дня він просто перестав. 

Пости в соціальних мережах можуть здатися поверхневою річчю, але в наші дні — це спосіб життя. 

Соціальні мережі можуть створити або зруйнувати стосунки. Тож якщо він більше не пише про вас, це може свідчити про його внутрішні переживання.  Можливо, він навіть намагається знову здаватися самотнім, що полегшує йому пошуки нової дівчини.

Він раптово став дуже потайливим  

Проявляти свою індивідуальність у стосунках — це здорово, але є тонка грань між свободою і відвертою потайливістю. Ділитися і бути відкритим — це ознаки будь-яких здорових, щасливих стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми назвали 7 ознак складних стосунків . Партнери в такій парі часто відчувають втому один від одного.