Він зійде з розуму: 13 речей, які бісять хлопців

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як вибісити злопця
Фото: unsplash.com

Ми написали кілька шкідливих порад, які допоможуть зрозуміти, що бісить хлопців

Що дратує хлопців? Список цих речей досить великий! Тож, якщо ви не знаєте, як довести чоловіка до сказу, редакція Хочу! має кілька способів!

Що дратує хлопців: список речей, які доводять чоловіків до сказу

Для чого знати способи роздратувати хлопця? Для того, щоб привернути його увагу (але тут слід бути обережніше) або ж для того, щоб не зіпсувати йому важкий день. Отже, якщо ви хочете знати, як вибісити хлопця, ми йдемо до вас!

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Відволікайте його під час спільного перегляду фільму. Цей спосіб дуже веселий і водночас дратівливий. Сплануйте кіновечір і задавайте якомога більше запитань під час перегляду.

  2. Зробіть йому макіяж, поки він спить. Просто візьміть помаду та олівець для очей і зробіть хлопцю мейк. Коли він прокинеться і побачить своє обличчя в дзеркалі, реакція точно буде кумедною.

  3. Надішліть йому загадкове повідомлення і не кажіть, що воно означає. Це вірний спосіб роздратувати вашого хлопця. 

  4. Один з найкращих способів дратувати свого хлопця за допомогою смс — це запитувати його, чи любить він вас, по десять разів на день. 

  5. Змініть його пароль на Netflix або в Steam. І, звичайно, забудьте попередити про це!

  6. Розсердьтеся на нього з дурної причини. Побачили уві сні, як він вам зраджує? Зліться на нього саме з цієї причини і дратуйте його. 

  7. Скасовуйте плани в останній момент. Ви можете змусити свого партнера почервоніти від гніву, якщо спочатку сплануєте спільний вечір, попросите його зробити все необхідне, а потім скасуєте його в останній момент. Цей спосіб, до речі, працює і з дівчатами.

  8. Розіграти свого хлопця - один з найкращих способів роздратувати його - скажіть йому, що вас звільнили, або купіть новий мобільний номер і пишіть йому з нього дивні речі. 

  9. Говоріть дитячим голосом. Цей метод спрацює не для всіх, оскільки деякі хлопці вважають це милим. Але якщо вашому чоловікові це не подобається, ви можете говорити як дитина, щоб викликати у нього роздратування. 

  10. Продовжуйте надсилати йому спокусливі повідомлення, коли він весело проводить час зі своїми друзями — це відволіче його увагу і роздратує. 

  11. Ревнуйте. У нього є подруги? Чудово, тепер у вас є відповідь на питання "Як дратувати свого хлопця?". Ревнуйте, запитуйте, що між ними і поводьтеся, так, наче ви не сповна розуму.

  12. Згадуйте колишніх. Більшість чоловіків будуть трохи ревнувати, якщо їх дівчата почнуть говорити про свої минулі стосунки, та ще й з любов'ю. Тож, щоб розлютити свого хлопця, спробуйте цю техніку. Почніть говорити про своїх колишніх хлопців і побачите, як його обличчя почервоніє. 

  13. Коли ваш хлопець з вами, будьте зайняті своїм телефоном — зробіть вигляд, що пишете смс або граєте в ігри, і побачите, як його настрій миттєво "покращиться".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми називали 8 ознак того, що чоловік сумнівається у ваших стосунках. Можливо, ви надто часто використосвали способи його роздратувати, які ми описали?