Додайте трішки романтики: 10 ідей для побачень в приміщенні

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

ідеї для побачення вдома
Фото: unsplash.com

Влаштувати класне побачення можна навіть не виходячи з дому!

Як провести романтичний вечір вдома? Редакція Хочу! вважає, що не варто обмежуватися лише переглядом фільмів чи вечерею з вином.

Як влаштувати класне побачення: круті ідеї для натхнення 

Отже, ви вирішили влаштувати романтичний вечір для коханої людини, але не знаєте, що б такого цікавого придумати? Здається, у нас є дещо для вас — ми зібрали 10 ідей для класного побачення в приміщенні.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кемпінг у вітальні

Пам'ятаєте, як в дитинстві ми будували халабуди зі стільців та пледів? Чому б не згадати ті часи? Облаштувати "кемпінг" можна заздалегідь, а можна — разом з партнером. Так ви точно весело проведете час та трошки поностальгуєте.

Читання вголос

Уявіть — ви сидите поруч на дивані та читаєте один одному уривки з улюбленої книги. Це не тільки романтично, а й дуже корисно, адже допоможе вам краще пізнати один одного.

Покер на роздягання

Дитячі забави вже були, тепер час згадати молодіжні комедії 90-х та нульових та спробувати зіграти в покер (або будь-яку іншу гру, хоч в "Монополію") на роздягання. Це не тільки весело, а й може стати гарним початком пристрасної ночі.

Вечір караоке

Створіть спеціальний плейлист і співайте разом свої улюблені пісні. Це точно підійме настрій.

Тренуйтеся разом

Спільні тренування — це чудовий і веселий спосіб провести якісний час. Мало того, це також зробить вас і вашого партнера здоровішими та сильнішими. 

Готуйте разом

Випічка — це веселе заняття, яке ще й зближує. Та і результат у вигляді смачного кексу чи пирога точно порадує вас обох.

Настільні ігри

Класичний вечір настільних ігор — чудово ідея для тих, хто хоче гарно провести час та посміятися від душі.

Пазли 

Спільна робота над пазлом зблизить вас і вашого партнера.

Вечеря при свічках

В наші часи таке побачення актуальне як ніколи. Спробуйте перетворити на перевагу відключення світла та влаштуйте романтичну вечерю.

Домашній боулінг

Для такого побачення вам знадобляться порожні пластикові пляшки та м'яч. Ну і краще отримати дозвіл від сусідів знизу або ж обрати час, коли їм не заважатимуть ваші розваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми склали список з 13 ідей для другого побачення. Їх можна теж втілити в життя!