Він хоче бути для вас більше, ніж другом: яскраві ознаки, які це тільки підтверджують

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

дружба між чоловіком і жінкою
Фото: unsplash.com

Як зрозуміти, що ваша дружба переходить у романтичну площину?

Іноді буває непросто зрозуміти, що ваш друг відчуває до вас дещо більше, ніж платонічну прив’язаність, але існують ознаки, які підкажуть, що між вами відбувається.

Як зрозуміти, що подобаєшся другу: 7 точних ознак

Отже, вам починає здаватися, що ваш друг закоханий у вас. Як зрозуміти, що він хоче перейти на інший етап стосунків, а не просто відточує свої навички флірту? Відповідь дало видання cluber.com.ua . Виявляється, на романтичну симпатію з боку друга вказують шість дуже яскравих ознак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Збільшення спілкування

Якщо друг раптово почав більше підтримувати зв’язок — частіше писати чи дзвонити та розмовляти годинами, це може казати про те, що він багато про вас думає. Щобільше, він може почати ділитися інтимними та особистими переживаннями, щоб поглибити ваш зв’язок.

Фізична близькість

Хлопець, який хоче перейти від дружніх до романтичних стосунків, може намагатися збільшити ваш фізичний контакт. Він почне сідати ближче, частіше торкатися вас та довше обіймати. Ця близькість допомагає йому зрозуміти, наскільки вам комфортно від його доторків.

Ревнощі

Так! Якщо друг починає нервувати чи замикатися, коли ви розповідаєте про свої потенційні романтичні інтереси — він все ж хоче від вас більшого. Він навіть може почати ревнувати, коли ви бачитеся з іншими хлопцями.

Зміни у зовнішності

Друг раптово став вдягатися так, як він знає, подобається вам? Чи купив парфуми, які ви назвали дуже привабливими? Він може почати такі зміни у зовнішності, щоб привернути вашу увагу.

Додаткова увага

Якщо ви помітили, що друг почав ставитися до вас по-особливому, не так, як до інших друзів, то це теж може бути ознакою симпатії. Хлопець може почати приділяти вам більше уваги, робити приємні подарунки та сюрпризи, а також допомагати у всьому.

Час, який завжди є для вас

Ви помітили, що яким би зайнятим не був ваш друг, він завжди знаходить для вас час? Це ще одна яскрава ознака того, що ви для нього дещо більше, ніж просто подруга. Він може почати переносити інші зустрічі заради кави з вами або ж відповідати вам раніше, ніж суворому шефу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 7 речей, які призводять до страждань чоловіків . Краще уникайте їх у сімейному житті.