Жіночі секрети: ось що дівчата найчастіше приховують від хлопців

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

жіночі секрети
Фото: unsplash.com

Жінки мають свої секрети, якими не поспішають ділитися ані з коханими, ані з друзями-чоловіками

Не має значення, в яких стосунках жінка з чоловіком — чи він новий знайомий, чи коханий, з яким вона поруч багато років, існують секрети, якими вона не хоче ділитися.

Що жінки не розповідають чоловікам: заборонені теми

Суспільство вимагає від жінок підтримувати образ "гідної" жінки, що призводить до того, що вони мовчать про деякі речі, які відбувалися в їх житті. Отже, жінки мають заборонені теми для розмов з чоловіками. Дві з них займають лідерські позиції у більшості жінок, бо можуть зіпсувати бездоганну репутацію, пише ukr.media

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кількість минулих стосунків

Через те ж суспільство жінки часто приховують кількість партнерів, яку вони мали до теперішніх стосунків. Часто на питання "Скільки в тебе було чоловіків до мене?" можна почути у відповіді "Ти в мене третій!", навіть якщо це вже тридцяті стосунки за останній місяць. Або ж не почути відповідь взагалі.

Чому ж жінки намагаються уникнути цієї теми? Бо ніколи не зрозуміло, яка кількість стосунків задовольнить суспільство — чи можна сказати про своє минуле чесно? Чи варто трошки применшити список? І не думайте, що про кількість партнерів не хочуть говорити тільки жінки, які ведуть досить активне життя! Багато жінок соромляться того, що мали надто мало стосунків, тому можуть трошки перебільшити.

Причина розриву попередніх стосунків

Також через страх трошки "запачкати" власну репутацію, жінки уникають розмов про те, чому закінчилися їх минулі стосунки. Або ж вони можуть переказати ситуацію трошки інакше, щоб не виглядати в очах нового хлопця жертвою або ж навіть агресоркою.

Що ж робити з тим, що жінки мають заборонені теми? Відповідь проста — поважайте особистий простір та не ставте питання, відповідь на яку не отримаєте. Якщо жінка захоче розповісти вам про колишніх — вона зробить це сама. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про стосунки з емоційно незрілим хлопцем. Повірте, це точно не те кохання, яке варто чекати все життя.