Він думає про вас! Ось 5 ознак, які на це вказують

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

ознаки симпатії
Фото: unsplash.com

Як зрозуміти, що чоловік ставиться до вас серйозніше, ніж просто до знайомої

Прочитати думки іншої людини, на жаль, неможливо, але зрозуміти по поведінці чоловіка, що ви йому подобається — цілком реально!

Як зрозуміти, що чоловік про тебе думає: яскраві приклади

Отже, ви начебто друзі. Але щось у поведінці чоловіка підказує вам, що він не проти перейти на інший рівень стосунків. Спитати прямо не зручно, а розуміти, що між вами хочеться? Тут варто уважно придивитися до поведінки чоловіка, пише Ukr.Media.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він не тільки слухає, а й пам'ятає, що ви казали

Чоловік, якому ви подобаєтеся, пам'ятатиме, що ви казали йому вчора, або ж навіть місяць тому. Йому не складно назвати ваш улюблений колір, напій та аромат, він пам'ятає, як звуть вашу двоюрідну бабусю та її кота. Тож, якщо чоловік зосереджується на тому, що ви розповідаєте — ви йому цікаві.

Він шле вам цікавинки

Він постійно скидає вам меми, відео та цікаві статті? Скоріш за все, це відбувається тому, що вони нагадують йому про вас — ваші звички, історії та інтереси. Тож це явна ознака того, що він вами зацікавлений.

Ви часто випадково зустрічаєтеся

Випадковості, як то кажуть, не випадкові. Якщо ви часто незаплановано бачитеся, особливо живучи у великому місті, то, скоріш за все, чоловік просто шукав зустрічі з вами. Наприклад, бачив вашу сторіз з кафе чи прогулянки з собакою та вирішив "випадково" доєднатися.

Він допомагає за власною ініціативою

Його не треба просити про допомогу — він сам її запропонує. Адже він думає про вас та хоче полегшити ваше життя. Така поведінка дуже цінна, адже зазвичай чоловіками потрібно кілька разів щось повторювати.

Він швидко відповідає на повідомлення

Звичайно, він може не відповісти о третій ночі або зі стоматологічного крісла, але в інший час — хлопець завжди до ваших послуг (точніше, у ваших повідомленнях). Бо він думає про вас та хоче підтримувати контакт якомога більше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про ознаки, які вказують на те, що чоловік хоче бути для вас більше, ніж другом. Зверніть на них увагу!