Пора з'їжджатися? Ось 5 ознак, які на це вказують

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Всі пари рухаються в своєму унікальному темпі, тому думати про те, чи варто починати жити разом саме зараз — цілком нормально

Наважитися жити разом — великий крок, який одні пари роблять досить швидко, інші ж — довго зважують всі "за" та "проти". І обидва сценарії — цілком нормальні. Якщо ви з коханим належите до другого типу, то наш матеріал для вас.

Як зрозуміти, що можна жити разом: яскраві ознаки

Рішення з'їхатися для більшості людей означає, перехід на новий рівень стосунків — прокидатися разом щодня, спільні покупки, рахунки, домашні справи і зобов'язання пристосовуватися до дивацтв і звичок один одного. Тож не дивно, що існують люди, яким потрібно трошки подумати перед тим, як наважитися на те, щоб почати жити разом.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як пише Рoosh, кожна пара рухається у своєму власному унікальному темпі. Тим не менш, потрібен час, щоб пізнати когось, та зрозуміти, що настав правильний час для з'єднання. Розібратися з цим допоможуть 5 ознак.

Ви бачити розумієте життя разом

Тільки тому, ви вважаєте, що жити разом — це великий крок, не варто думати що це має таке ж значення для вашого партнера, не спитавши його про це. Ви з'їжджаєтеся, тому що у вас є плани на довгострокове майбутнє? Чи ви з'їжджаєтесь, бо чому б і ні?! Ви зустрічаєтесь і подобаєтесь одне одному, тому жити разом весело і зручно, але це не означає, що у вас можуть бути серйозні стосунки. Всі ці питання варто вирішити до того, як ви з'їдетеся.

У вас є дорослі, прозорі розмови про фінанси

Ви переїжджаєте в місце, яке ви обоє можете собі дозволити? Якщо ні, то чи згоден той, хто отримує основний дохід, платити більшу частку орендної плати, якщо не всю її суму? Якщо так, то як інший партнер буде компенсувати це?

Ви провели достатньо часу в разом, щоб зрозуміти розпорядок дня та звички вашого партнера

Якщо один з вас — "сова", а інший — ні, обговоріть, як знайти компроміс щодо шуму, світла тощо. Якщо одному в пари важливо робити вологе прибирання щодня, а інший не торкається пилотяга місяцями, це теж варто обговорити.

Ви добре справляєтеся зі складними ситуаціями разом

Переконайтеся, що обидві сторони готові розуміти та підтримувати один одного, коли виникають неминучі тригери й життя підкидає несподіванки. Чи вважаєте ви, що ця людина з любов'ю прикриє вашу спину, коли ви цього найбільше потребуватимете? Не обманюйте себе думкою, що життя під одним дахом вирішить емоційні потреби, які на цей момент не задовольняються у стосунках.

Ви чітко уявляєте, як кожен з вас проводить свій час

Якщо ваш партнер щотижня грає в покер або ви регулярно переглядаєте "Холостяка" з друзями, обов'язково обговоріть з ним пріоритети вашого життя поза межами спільного проживання. Останнє, чого ви хочете, — це відчувати провину за те, що живете своїм життям, в той час, як партнер має нові очікування щодо того, як слід проводити час на новому етапі спільного життя, або навпаки. Але також важливо розставити пріоритети у проведенні часу разом вдома чи на побаченнях, щоб не сприймати одне одного як належне і не нехтувати цим дорогоцінним часом наодинці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вразливі розмови про фінанси та ваші почуття щодо майбутнього з партнером можуть бути незручними, але набагато незручніше дізнатися, що ви обидва не були на одній хвилі.

Раніше ми розповідали про 8 вчинків, які зроблять дівчину щасливою. І це не тільки про подарунки!