Новини кохання: 3 тренди у побаченнях, які вам варто знати

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Все навкруги може бути в тренді. І навіть побачення!

Цьогорічні тенденції знайомств зосереджені на тому, щоб не поспішати і по-справжньому пізнати когось, перш ніж переходити до фізичного контакту

Як проходять побачення: сучасні тенденції знайомств

Які побачення зараз у тренді? Видання Рoosh поставило це питання Джеффу Ю, ліцензованому сімейному терапевту. Він, своєю чергою, назвав три тенденції, які найбільш виділяються у сучасних знайомствах. 

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повільні знайомства 

Це знайомства, в яких головне якість, а не кількість. Замість того, щоб швидко переглядати профілі на сайтах та в додатках, прихильники повільних знайомств вкладають час у змістовні розмови, обмін досвідом та емоційні зв'язки.

Повільні знайомства мають на меті побудувати міцний фундамент для тривалих стосунків, сприяючи справжньому розумінню та сумісності. 

Немає нічого поганого в тому, щоб спробувати цей метод познайомитися з кимось і відкрити для себе більш глибокий зв'язок,
— каже Джефф.

Він додає, що позитивні сторони цього тренду говорять самі за себе, оскільки цей підхід спирається на характеристики якісних стосунків. Ви пізнаєте людину, інвестуючи час у розмови, які будують фундамент сумісності та справжнього розуміння. 

Мікро-флірт

Мікрофлірт — це тонка, неочевидна форма флірту. Він полягає в тому, щоб промацати ґрунт і зрозуміти, чи зацікавлений у вас об'єкт симпатії.

За словами Джеффа, під час мікрофлірту людина може:

  • Помічати дрібні деталі, наприклад, нову зачіску або парфуми. 

  • Спостерігати за тонкими змінами в мові тіла, коли інша людина поруч. 

  • Злегка захищати або оберігати іншу людину.

Мікрофлірт допомагає оцінити взаємний потяг, не роблячи сміливих кроків. Ця тонка форма флірту чудово підходить, якщо ви хочете захистити себе від відмови. Це як кинути хлібні крихти зацікавленості і подивитися, чи підхоплять їх,
— пояснює Ю.

Контр-знайомство 

Контр-знайомство — розширення горизонтів за рахунок знайомств з тими, кого б ви зазвичай не обрали. 

Наявність певного "типу" може обмежити ваше коло знайомств. Контра-знайомства кидають виклик цим уподобанням,
— пояснює Джефф.

Такі знайомства дуже корисні, адже ця нова концепція, яка показує, що потяг до певного типу може заважати побачити, що основні цінності мають пріоритет над фізичними атрибутами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 5 ознак, які вказують на те, що парі можна з'їжджатися. Краще перевірити себе перед тим, як приймати рішення про спільне життя з партнером.