Має запасний аеродром: 6 ознак того, що ви подобаєтеся чоловіку, який все ще в активному пошуку

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

чоловік має запасні варіанти
Фото: unsplash.com

Розшифрувати думки чоловіка не завжди просто. Іноді потрібна додаткова навігація

Чоловіки вміють вправно вдавати зацікавленість. Іноді здається, що ви для нього — одна-єдина, але насправді він може мати кілька запасних варіантів. На щастя, існують способи визначити це.

Як зрозуміти, що ти в чоловіка не одна: практичні поради

Існують моделі поведінки, які чітко вказують на те, що чоловік залишає шляхи відступу та має не одну, а декількох жінок, до яких залицяється. Про них пише видання HackSpirit.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Постійний, але випадковий контакт

Справа в тому, що потяг — це як магніт. Вас тягне до людини, майже мимоволі. Але коли чоловік має запасні варіанти, він наче ходить по канату. Він підтримує контакт, але це завжди так невимушено. Він завжди поруч, у ваших друзях, лайкає ваші пости, навіть час від часу коментує. Нічого надто глибокого чи особистого.

Він намагається залишатися в думках жінки, але не робить ніяких великих кроків. Залишає все неоднозначним.

Змішані сигнали

Ці сигнали схожі на складну азбуку Морзе, де чоловік говорить "так" і "ні" одночасно. Він намагається підтримати баланс між проявом достатньої зацікавленості, щоб утримати жінку на гачку, і тим, щоб не дати занадто багато, щоб у нього залишався вибір.

Він не будує чітких планів

Він за спонтанні тусовки, чати допізна і спонтанні пригоди. Але коли справа доходить до побудови планів на майбутнє, він відсторонюється. Можливо, він завжди надто зайнятий або його графік завжди висить у повітрі.

Він може навіть втікати від ваших спроб спланувати щось конкретне або знизувати плечима на ваші пропозиції зустрітися з друзями чи родиною.

Він живе тут і зараз

Чоловік насолоджується моментом, але все, що виходить за його межі, є невизначеною, розмитою територією, яку він неохоче досліджує.

Чому так відбувається? Тому що залишатися в теперішньому безпечно. Це дозволяє йому насолоджуватися компанією жінки, не даючи жодних обіцянок і не беручи на себе жодних зобов'язань.

Згідно з дослідженням Journal of Social and Personal Relationships, чоловіки, які уникають обговорень майбутнього, часто роблять це тому, що не готові брати на себе зобов'язання і хочуть мати шляхи до відступу.

Він уважний, але не дуже говіркий

Він уважно слухає, коли жінка говорить, запам'ятовує, що вона сказала, і навіть дає глибокі відповіді. Але коли мова заходить про його життя, його мрії, страхи, він тримає жінку на відстані витягнутої руки.

Якщо чоловік завжди готовий вислухати жінку, але рідко ділиться чимось важливим про себе, це може бути ознакою того, що вона йому подобається, але він перестраховується.

Його дії та слова не збігаються

Остаточна ознака — слова і вчинки чоловіка не співають. Можливо, він каже жінці, що вона йому подобається, але потім не докладає зусиль, щоб зустрітися з нею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що дії говорять голосніше, ніж слова. Якщо вони не синхронізовані, довіряйте діям, а не словам.

Раніше ми писали про 7 рис здорових стосунків. Не варто погоджуватися на менше!