Він про це не каже, але ви йому точно подобаєтесь! Як це зрозуміти

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вірні ознаки симпатії чоловіка
Як дізнатися, що ти йому подобаєшся. Фото: freepik.com

8 вірних ознак зацікавленості у вас іношої людини

Часто буває так, що люди один одному небайдужі, проте робити перший крок ніхто з них не наважується. Якщо у вас є підозри, що ви втрапили у схожу ситуацію, радимо прочитати цей матеріал, щоб переконатися, що ви таки маєте рацію!

Якщо слів бракує, “зчитати” людину можна і за вербальними та невербальними сигналами, які можуть розповісти вам навіть більше, ніж людина б сказала це своїм ротом 😌 Як це зробити, знає unian. Далі розповідаємо, як зрозуміти, що ви сподобались хлопцю або дівчині, але він / вона про це не говорить.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Невербальні сигнали, які вказують, що ви подобаєтесь людині

  • Погляд і зоровий контакт (якщо чоловік часто й довго дивиться вам прямо в очі, це може бути ознакою його симпатії до вас; тоді як дівчина скоріше поглядатиме на об’єкт свого захоплення крадькома або ніяково відводитиме погляд).

  • Посмішка (чим частіше людина вам щиро посміхається під час розмови або просто у вашій присутності, тим більше шансів, що ви їй небайдужі).

  • Зміна положення тіла (йдеться про ті моменти, коли людина нахиляється до вас або повертається корпусом у ваш бік).

  • Легкий тілесний контакт (це можуть бути легкі дотики до рук, плечей або спини, спроба прибрати пасмо волосся тощо).

Вербальні сигнали, які вказують, що ви подобаєтесь людині

Вербальні сигнали на кшталт слів та інтонації теж відіграють дуже важливу роль у спробі розібратися, чи справді ви подобаєтесь іншій людині. Про його / її інтерес може свідчити зокрема:

  • Неабиякий інтерес до вашої персони (якщо чоловік ставить багато запитань про ваше життя, інтереси та плани, то так він намагається пізнати вас краще й, очевидно, він вами зацікавився; а от з дівчатами це працює трохи інакше: якщо вона ділиться з вами особистими історіями та почуттями, то це вірна ознака того, що вона вам довіряє і хоче зблизитися).

  • Частота спілкування (часті дзвінки та повідомлення, запрошення кудись піти разом — майже 100%-ва гарантія того, що ви йому чи їй дуже подобаєтесь).

Інші поведінкові сигнали симпатії:

  • Допомога і підтримка

  • Ревнощі, увага до конкурентів та спроби усілякими способами привернути вашу увагу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як дізнатися, що партнер вас дійсно кохає. У цій статті дізнавайтеся про 9 ознак, які вказують, що чоловік має щирі почуття до жінки.