7 типів жінок, які притягують чоловіків як магніт

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Які жінки ваблять чоловіків - названо 7 типів
Що приваблює чоловіків у жінках. Фото: istockphoto.com

Впізнаєте себе?

Про яку жінку мріє чоловік? Ви коли-небудь над цим задумувались? 🤔 У цій статті розповімо одразу про 7 типів жінок, від яких чоловіки не можуть відірватися, як би не хотіли!

Що подобається більшості чоловіків, знає zatyshok. І дуже радимо вам пошукати себе у цьому списку!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

ТОП-7 типів жінок, які притягують чоловіків

  1. Розумна жінка. Вірте чи ні, а чоловікам теж хочеться поговорити. І, звісно ж, набагато краще буде обговорити якісь фільми, літературу чи навіть політично-економічні питання, аніж слухати годинами про нову колекцію шмаття від відомого бренду. Ставати занудою, яка його виправляє на кожному кроці, звичайно, не треба, але й мати хоч якесь зелене поняття про важливі речі й бути дорослою — обов’язково!

  2. Таємнича. Це означає тільки те, що відкриватися чоловіку потрібно поступово, а не вивалювати на нього всю інформацію про себе одразу. Відкрита книга — це не завжди цікаво, як не крути…

  3. Цікаві жінки. Тут ідеться про цікаві хобі та інтереси, щось незвичайне і навіть трохи таємниче. Щоб бути повноцінною для самої себе та цікавою для чоловіків ви повинні мати якісь зацікавлення та хоча б мінімальне уявлення про світ, який нас оточує.

  4. Впевнена жінка. Бути сексуальною — це не лише про фізіологію та анатомію. Бути впевненою у собі й не боятися пробувати нове, маючи певність, що все вийде — це особлива жіноча риса, яка дуже приваблює чоловіків. І не слухайте тих, хто каже інакше! Жінка з низькою самооцінкою потрібна лише тюхтіям та аб’юзерам! 😡

  5. Кулінарна ентузіастка. На фоні решти типів цей виглядає досить “цікаво”, зате правдиво! Не забуваємо, що чоловіки люблять добре попоїсти і геть не проти, коли всю цю “кухонну волокиту” бере на себе кохана.

  6. Весела й невимушена. Якщо ви постійно у гарному настрої, це дуже великий плюс для вас в очах чоловіка! Звісно, у всіх нас бувають тяжкі дні, коли зовсім не до посмішок, але бути набундюченою та незадоволеною на постійній основі — дуже поганий варіант. Бути поряд з постійно сердитою людиною мало хто погодиться, тим більше, якщо ви тільки-но шукаєте собі половинку.

  7. Жінка з жіночними формами. Якщо ви думаєте, що чоловіки завжди ганяються за дівчатами з параметрами 90-60-90, то дуже помиляєтесь: кілька зайвих сантиметрів на талії чи ще десь не матимуть для них абсолютно ніякого значення, якщо у вас буде справжня жіночна фігура з красими вигинами, округлими стегнами та іншими пишними формами, які так і хочеться пом’яти 🤭

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 7 головних секретів від найщасливіших пар у світі. Здається, формула щасливих стосунків знайдена!