Як розпізнати флірт на роботі? 7 ознак, що колега не байдужий до тебе

Ми та чоловіки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Флірт на роботі, фото
Колега фліртує чи просто ввічливий? Ознаки, що допоможуть це зрозуміти. Фото: freepik

Як не переплутати флірт зі звичайною ввічливістю

Флірт — це поведінка, через яку людина демонструє свою зацікавленість в іншій людині. Він може виражатися різними способами: через мову тіла, слова або невеликі подарунки. Однак іноді буває важко відрізнити флірт та загравання від простої ввічливості.

Щоб уникнути плутанини, ось кілька ознак, які допоможуть тобі зрозуміти — це флірт, чи звичайна розмова на роботі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

7 ознак, які говорять про те, що з тобою заграють

  1. Зоровий контакт. Просто дивитися один на одного ще не означає, що це флірт. Проте, якщо його погляд затримується на тобі на кілька секунд і він дивиться на тебе, коли сміється, це може свідчити про симпатію.

  2. Він часто жартує з тобою. Його жарти можуть бути милим проявом флірту. Через них він може також проявляти свій інтерес. Але будь обережна: не плутай флірт з образливими жартами.

  3. Його цікавлять важливі теми про тебе. Якщо він підіймає теми, пов'язані з твоїм життям — це ознака інтересу.

  4. Багато компліментів. Якщо він хвалить тебе за робочі досягнення — це може бути звичайною ввічливістю. Але коли компліменти стосуються всього, що ти робиш, чи того, як ти виглядаєш, це ймовірно флірт.

  5. Розмови з тобою йому приємні. Коли розмови обмежуються погодою або робочими темами — це ввічливість. А коли обговорення стають особистими, емоційними або включають безліч питань та історій з його життя — він запав на тебе!

  6. Він часто торкається тебе. Під час спілкування він постійно тебе торкається? Це явно не випадковість, а ознака інтересу. Також зверни увагу на те, чи повторює він твої рухи — це теж може бути проявом симпатії.

  7. Він сміється з усіх твоїх жартів. Якщо він сміється з будь-якого твого жарту, навіть якщо він не дуже смішний — це явна ознака флірту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь 5 головних ознак, що чоловік серйозно зацікавився вами. Їх важко не помітити!