Чотири типи чоловіків, з якими не вийде побудувати здорові стосунки: вони зіпсують ваше життя

Ми та чоловіки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Небезпечні чоловіки, від яких варто триматися подалі, фото
Спочатку вони засипають вас увагою та подарунками, а потім залишають з розбитим серцем. Фото: vanityfair

Експерт розповів про те, які чоловіки не підходять для серйозних стосунків

Нещодавно ми розповідали про 7 типів жінок, які притягують чоловіків як магніт. Але притягнути хочеться не абикого, правда ж? Кожна жінка хоче бачити поруч з собою надійного, люблячого та вірного чоловіка, на якого можна покластись, однак не рідко стає жертвою емоційно незрілих чоловіків чи навіть тиранів.

Зазвичай "червоні прапорці", що сигналізують про проблемну поведінку, можна помітити заздалегідь. Головне — не ігнорувати їх. Ренді Скілтон, експерт із питань стосунків із дипломом з соціальних наук, у статті для Your Tango описав чотири типи чоловіків, від яких варто триматися осторонь. Вільні леді, записуйте собі це!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Надто швидко зізнаються в коханні

Якщо чоловік каже "Я тебе кохаю" вже через кілька днів чи тижнів після знайомства, це має викликати у вас підозри, а не радість. Така людина може засипати вас подарунками, щедрими обіцянками й компліментами.

Проте, експерт підкреслює, що нормальні стосунки вимагають часу, щоб розвинутися до справжнього кохання. Це також підтверджується науковими дослідженнями.

Психологічно стабільний чоловік спочатку намагатиметься краще пізнати вас, перш ніж робити серйозні пропозиції. Натомість ті, хто закохуються швидко і дають порожні обіцянки, мають поверхневі емоції і можуть так само швидко втратити інтерес, як і зацікавилися вами.

Ревнують та контролюють

Ревнощі на початку можуть здаватися нешкідливими, але з часом вони переростають у спроби контролювати ваше життя. Такі чоловіки прагнуть розірвати ваші стосунки не тільки з друзями, а й із родиною, щоб встановити над вами повний контроль. Вони стежать за тим, де ви й з ким проводите час.

Не вміють обходитись з фінансами

Спочатку він може справляти враження заможної людини, але з часом почне регулярно просити у вас гроші через "тимчасові фінансові труднощі". Це часто буває у тих, хто не вміє керувати своїми фінансами й живе в борг. За словами експерта, такі стосунки не лише залишать вас емоційно розбитими, але й можуть створити серйозні фінансові проблеми.

Егоїсти

Деякі чоловіки настільки зосереджені на собі, що їх можна назвати справжніми нарцисами. Ознакою цього є постійна увага до себе під час розмов, а також неповага до інших людей, наприклад, грубість з офіціантами або порушення правил дорожнього руху. Експерт каже, що такі люди сприймають партнера лише як інструмент для власного задоволення і самоствердження, не цікавлячись його потребами чи почуттями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як розпізнати флірт на роботі. Ми розповіли про 7 ознак, що колега не байдужий до вас.