Жіночі чари. 5 секретних способів назавжди підкорити серце чоловіка

Ми та чоловіки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Що подобається чоловікам в жінках, фото
Компліменти, які не залишать байдужим жодного чоловіка. Фото: freepik

Розповідаємо, як зачарувати чоловіка за допомогою компліментів

Деякі жінки помилково думають, що чоловіки байдужі до компліментів. Насправді вони також люблять чути приємні слова на свою адресу. Це чудовий спосіб показати свою повагу й цінність для близької людини.

Компліменти здатні підвищити самооцінку чоловіка та зміцнити його впевненість у собі. Тож, що варто враховувати, щоб підняти настрій своєму обранцеві та таким чином зміцнити ваші стосунки? Ось 5 секретних фішок, завдяки яким він завжди буде вас обожнювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  1. Смійтеся з його жартів
    Багато чоловіків вважають почуття гумору однією зі своїх найкращих якостей і проявом розуму. Тому їм приємно, коли їхню дотепність оцінюють.

  2. Звертайте увагу на його мужність
    Чоловіки чутливі до критики та швидко відчувають фальш, тому краще хвалити конкретні риси, дії чи досягнення. Відзначте його силу навіть у дрібницях, наприклад, коли він забиває цвях з одного удару. Йому буде приємно, навіть якщо він цього не покаже.

  3. Підтримуйте його
    Підтримка та віра в партнера — важливий аспект щасливих стосунків. Якщо він сумнівається у своїх силах, підбадьорте його словами "Я в тебе вірю", "У тебе все вийде", "Впевнена, ти зі всім впораєшся", "Ти завжди знаходиш найкраще рішення, любий, я довіряю тобі" тощо.

  4. Використовуйте міміку та тон голосу
    Це допоможе зробити компліменти особливими. Говоріть ласкаво, використовуйте ніжні інтонації й додайте м'які жести, наприклад, покладіть руку йому на плече або обійміть — це підсилить позитивні емоції.

  5. Хваліть без приводу
    Навіть якщо у вас є велика промова до його дня народження, пам'ятайте, що ваші слова можуть загубитися серед інших побажань. Старайтеся хвалити коханого щодня — за все, що він робить для вас.

Але будьте уважні. Важливо, щоб ваші слова були щирими та стосувалися конкретних якостей чи вчинків вашого обранця. Лестощі — поганий спосіб покращити ваші стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, які 7 типів жінок притягують чоловіків як магніт. Таку обраницю ніхто не захоче втратити.