А ви знали, що 33% пар розлучаються після спільної відпустки? Розповідаємо, чому так стається

Сімейне життя
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Романтична відпустка, фото
Фото: freepik.com

Експерти виділяють 5 причин, чому кохані більше не хочуть бути разом після відпочинку

Виявляється, причини розлучення бувають дуже різними. Наприклад, чимало пар вирішають, що їм більше не по дорозі після спільної відпустки. Дізнайтесь, як не потрапити в їх число.

Мальовничі краєвиди, відпочинок, романтика… Що може бути кращим за відпустку з коханою людиною? Однак, нещодавнє дослідження показало, що 33% американських пар розлучаються саме після спільного відпочинку. 88% респондентів зазначили, що поведінка їхнього партнера під час поїздок відбила у них бажання подорожувати разом, а третина людей зізналась, що після подорожі їхнім стосункам настав кінець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Чому ж так немало пар розлучаються після відпустки? Ось 5 основних причин.

  1. Використання мінібару. Високі ціни на товари в мінібарах готелів можуть дратувати партнера, який намагається заощадити. Щоб уникнути конфліктів, парам радять обирати курорти за системою "все включено".

  2. Безлад. Спільне проживання може стати випробуванням, якщо один з партнерів залишає безлад. 24% опитаних визнали, що це може зіпсувати поїздку. Рішенням може бути вибір готелів з щоденним прибиранням.

  3. Особисті речі. Деякі люди люблять брати з собою на відпочинок улюблені подушки чи постільну білизну. Це може бути проблемою при авіаперельотах.

  4. Негайне розпакування. Партнери, які одразу ж розпаковують речі, можуть дратувати. Тут виходом може бути довірити багаж співробітникам готелю.

  5. Додаткова відповідальність. Ніхто не хоче бути відповідальним за всі дрібниці під час відпочинку. Сучасні готелі вже пропонують цифрові ключі, що полегшує цей аспект.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Парам, які вже мали неприємності під час спільних подорожей, радять обирати готелі з функціями, що допоможуть уникнути цих проблем. Також раніше ми писали про ознаки, які покажуть, що ви на межі розлучення. Іноді тривожні дзвіночки можуть лунати задовго до розлучення!