Перші хвилини свободи: зірка українського серіалу "Зв’язок" розірвала стосунки та написала про це пісню (ВІДЕО)

Музика
516
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Акторка та співачка Аліна Кошарна випустила пісню "Одного разу"
Аліна Кошарна. Фото: instagram.com/alina_kosh/

Трек називається "Одного разу" й увійде до її першого альбому

Українська акторка Аліна Кошарна, яка лише у травні розпочала музичну кар’єру, випустила новий трек. Її пісня — про прощання з минулим.

Аліна Кошарна, яка зіграла Настю в серіалі “Зв’язок”, продовжує музичну кар'єру, повідомляє Новий канал. Цього разу акторка заспівала про вихід зі стосунків, які не приносять задоволення. Однак про чиї саме емоції Аліна співає у новій пісні, акторка так і не зізналася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Одного разу ти обереш себе й поставиш крапку у стосунках, які не приносять щастя. Це не сумна пісня, вона вільна й романтична, як відчуття кожної жінки, що натхненно входить у нову епоху свого життя,
– впевнена Аліна Кошарна.

Вона додає, що хотіла написати таку пісню, яка мотивувала б усіх дівчат “не боятися зачиняти двері нещасливих стосунків”.

Аліна працює разом із гітаристом VAN SU (Іваном Сухомлиновим), у тандемі вони вже готуються до випуску нового альбому. Трек “Одного разу” обов’язково буде там.

Ми часто чуємо вже мейнстримні слова “абʼюз” або “токсичний”, та мало не кожна жінка могла перебувати у стосунках з чоловіком, який не дарує їй щастя. Ця пісня – про перші хвилини після рішучого кроку, коли ми обираємо себе та йдемо від людини, яка нас не цінує. Це перші хвилини осмислення, свободи й відчуття, ніби ти емоційно “пʼяна” йдеш у нове,
- коментує реліз Аліна Кошарна.

Пісня доступна до прослуховування на всіх музичних цифрових платформах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що Артем Пивоваров “переписав” текст до однієї зі своїх найпопулярніших пісень, замінивши його на хейтерські коментарі. Що з цього вийшло — можете послухати тут.