Почала кидатись "рублями". Відома блогерка хотіла розрахуватись російською карткою у Львові, але її вигнали з ресторану

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Софія Лоран, фото
Схоже, у Софії велика любов до Львова й російських банків. Фото: instagram.com/sofialoran___13

Софія Лоран здійняла скандал через те, що її виставили з ресторану

Поки син співачки-зрадниці Повалій обурювався на те, що майно його матусі конфіскували в Україні, відома українська блогерка здійняла ґвалт у Львові. Дівчина під псевдонімом Софія Лоран захотіла розрахуватись у львівському закладі картою російського "Сбєрбанку".

У Львові блогерку вигнали з ресторану через спробу розрахуватися карткою російського банку. Співробітники закладу попросили її піти, коли побачили, що вона намагається оплатити рахунок карткою "Сбєрбанку".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ображена зірка соцмереж висловила своє обурення в Instagram, звинувачуючи персонал у недоброзичливому ставленні та стверджуючи, що її "викинули, як собаку". Софія Лоран заявила, що не бачить нічого поганого в користуванні російською карткою навіть зараз, під час війни, та підкреслила, що ця картка нібито їй не належить.

Я розмовляю як українською, так і російською. І я дуже кохаю Львів. Але коли до мене підходять і кажуть: "Пішла на ***, тому що ти російською говориш і в тебе Сбєрбанк". Та тебе *бе взагалі, чому у мене Сбєрбанк?.. Це просто вже сміх, тому що яка різниця, де в мене мають бути гроші,
— з криком говорить на відео блогерка.

Блогерка почала вдавати, немов не розуміє, чому до неї так поставилися, і вважає, що вибір банку не має значення. Вона зазначила, що розмовляє як українською, так і російською. А ще — буцімто підтримує українських військових.

Ресторан Yoki, своєю чергою, залишив коментар на своїй Instagram-сторінці, пояснивши, що клієнтка поводилася неприйнятно, що суперечить цінностям закладу. Представники ресторану перепросили перед іншими гостями, які стали свідками конфлікту, та пояснили, що попросили дівчину залишити заклад, аби не створювати дискомфорт для інших відвідувачів.

В Мережі вже активно поширилось відео з "вереском" блогерки. Користувачі обурені її поведінко. Ось, що вони пишуть: "Почала кидатись рублями, ти диви яка", "Квадробобер з катушок зірвавася", "Яка ти українка, якщо гроші крутяться в російському банку?", "Гидота яка. Цікаво, хто на неї підписаний, це просто жах".

Хто така Софія Лоран

Софія Лоран — блогерка, за якою в Instagram стежить понад 50 тисяч підписників. Вона розповідала, що народилася в Запоріжжі, живе в Києві й подорожує Україною. Цікаво, що дівчина часто знімає відео з російськими піснями. А ще схоже, що дівчина має тісні зв’язки з росіянами, інакше як пояснити той факт, що в неї є карта кремлівського банку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше Христину Соловій розкритикували через поцілунок з маленьким хлопчиком на концерті. Зірка знову потрапила у неприємний інцидент..