Подаруйте старим речам нове життя: як застосувати вдома предмети, що вже себе віджили

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Способи використання старих речей у побуті
Нове життя старим речам. Фото колаж Хочу!

Цікаві ідеї застосування старих речей

У кожному будинку знайдеться багато речей, які не використовуються. Можливо вони вже надто старі і підходять лише на утилізацію, а може просто не подобаються чи не підходять до інтер’єру.

Не поспішайте викидати старі речі, адже їх можна перетворити на дивовижні, унікальні та особливі предмети. Потрібно лише проявити трішки фантазії, радить stopcor.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  • Парасолька. За допомогою старої парасольки можна створити унікальний сад на вашому балконі. Потрібно вирізати тканину, а каркас використати, як основу для підвісного садка на балконі.

  • Старі футболки та кофтинки. З вживаного одягу можна отримати відмінні килимки для дверей. Потрібно нарізати їх на смужки та сплести між собою. В Інтернеті можна відшукати безліч відео з уроками. При потребі можна розмалювати чи пофарбувати тканину у бажаний колір.

  • Стара аудіотехніка. Магнітофони, Старі плеєри, магнітоли чи музичні інструменти можуть стати чудовим елементом декору. Використайте їх для створення настінних інсталяцій або підставок для книг. Це прекрасна можливість оформити кімнату у стилі ретро.

  • Старе взуття. Діряві гумові чоботи, кросівки та інше взуття можна використати, як горщики у саду для квітів. Скористайтеся цементом і створіть незвичні декорації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що можна зробити зі старих газет. Тому не поспішайте викидати чи здавати їх у макулатуру.