Покладіть один з цих продуктів у холодильник: назавжди забудете про неприємний запах

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Найкращі продукти проти смороду холодильника
Продукти проти смороду у холодильнику. Фото: Хочу!

Прості продукти позбавлять смороду з холодильника

Іноді у холодильнику може з’являтися неприємний аромат від страв на полицях чи зберігання овочів та фруктів. Доводиться звільняти техніку і ретельно мити кожен куточок. Для ароматизації всередині холодильника можна використати деякі продукти чи придбати спеціальні поглиначі.

Досить часто до смороду всередині можуть призводити залишки їжі чи розлиті рідини. Позбутися неприємних пахощів допоможуть 3 чудових продукти, розповідає Господиня online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цитрусові: лимони, апельсини, мандарини

Зараз ці фрукти знаходяться у раціоні практично завжди. Не поспішайте викидати шкірку з цитрусів, а покладіть її на полицю у холодильнику. Або просто зберігайте фрукти у холодильнику періодично перевіряючи їх на гниття.

Мелена кава

Покладіть у чашку 2-3 ложки свіжозмеленої кави та поставте на верхню полицю холодильника. Вона поглинатиме неприємні аромати та надаватиме всередині чудовий аромат кавових зерен.

Чайні пакетики

Покладіть всередину холодильника кілька невикористаних чайних пакетиків. Вони вбиратимуть у себе неприємні аромати. Періодично замінюйте їх на нові кожні 5-6 днів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час відключень світла у холодильнику може почати псуватися їжа, яка стане причиною появи смороду. Тому кілька порад допоможуть навчитися зберігати продукцію на такі випадки.