Полегшити прибирання допоможуть банківські картки і шматок хліба: як саме, розповідаємо

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Побутові хитрущі для полегшення прибирання
Побутові хитрощі для прибирання. Фото: Хочу!

Іноді господині використовують для прибирання засоби, які зовсім для цього не призначені

Деякі побутові хитрощі допомагають полегшити життя, пришвидшити прибирання і заощадити час та енергію. Як можна використати для побуту пластикову карту чи шматок хліба, розповідаємо у матеріалі.

Багато побутової техніки покликані економити час та заощадити зусилля господинь. Іноді для повноцінного прибирання можна застосовувати речі, які для цього не призначені, наприклад хліб чи дисконтну карту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Хліб

Невеликий шматочок хліба стане у пригоді у випадку, коли ви щось розбили, а під рукою немає пилососа. Клейка текстура хлібного м’якуша зможе чудово утримати дрібні частинки скла і захистить руки від порізу. Також можна використати для збирання лейкопластир чи скотч.

Дисконтні картки

Часто у господарстві лишаються пластикові картки, які вже не потрібні, але викинути шкода. Зазвичай їх використовують, як закладку до книги, але з їхньою допомогою можна відмінно почистити решітку кухонної плити від нагару та жиру.

Потрібно зробити у карті невеликі прорізи відповідного розміру, а тоді розмістити пластик так, щоб ланки решітки опинилися прямо у прорізах. Далі повільними рухами проводимо картою по решітці. Увесь жир та залишки їжі збиратимуться на карті, тому помити плиту стане значно простіше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна використати старі капронові колготки. Адже вони придатні не лише для сушіння цибулі, як робили наші бабусі.