"При всій повазі до Вакарчука": репер Ярмак висловився про рейди військових ТЦК на концертному шоу "ОЕ"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ярмак дав розгорнуте інтерв'ю Суспільному
Фото: Інстаграм Ярмака

Артист не розуміє такої активності у концертній діяльності Святослава Вакарчука

Знаменитий український реп-виконавець Ярмак, який зустрівся з військовополоненим-прихильником, висловився стосовно дій ТЦК на концерті українського гурту “Океан Ельзи”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто нагадати, що два тижні тому, на концерті легендарного українського гурту, працівники ТЦК масово перевіряли документи чоловіків. У своєму інтерв’ю для Суспільного Ярмак відповів, як він до цього ставиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Репера більше здивувало не те, що на шоу Вакарчука була так звана “облава ТЦК”, а те що взагалі в Україні відбуваються концерти подібного масштабу.

Я не відгукувався негативно. Я абсолютно, вважаю, нормально. Ну я дивуюсь навіть. При всій повазі до Святослава Вакарчука, до його творчості, до його внеску в культуру України. Але я щось взагалі не зрозумів: під час однієї з найкритичніших, переломних ситуацій в долі держави - п'ять Палаців Спорту. У моїй системі координат, коли отут, на паралельній вулиці, відспівують в Михайлівському соборі бійця, а тут відбуваються Палаці Спорту... Ну, в мене викликають цілий спектр емоцій,
- зазначив артист.

Окрім того, Ярмак додав, що щиро не розуміє того, чому жінки “кричали як навіжені”, коли ТЦК перевіряли документи. Артист нагадав, що в країні є мобілізація.

Все ж очевидно: що є мобілізація в країні, що якщо ти не оновив дані, якщо ти за пів року навіть в додаток (не зайшов),
- пояснює музикант та військовий.

Дивитися з 56:10

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий репер та військовий Ярмак розповів, що відчуває до окупантів, коли їх ліквідовує. Знаменитість пригадав, як йому вдалося знищити ворога.