Привітання з Днем знань для батьків школярів: дивіться, як красиво можна відзначити їхній внесок

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

привітання з 1 вересня батькам
Привітання батькам з 1 вересня: вірші, проза та картинки Фото: canva.com

Сьогодні приймають вітання не тільки школярі, а й їхні батьки, тож не нехтуйте нагодою сказати кілька теплих слів до Дня знань

1 Вересня — завжди дуже сентиментальне свято, що викликає найбільш трепетні емоції у всіх присутніх на лінійці. Ми вже публікували безліч привітань з 1 Вересня для школярів, а сьогодні також пропонуємо вашій увазі теплі побажання батькам зі святом 1 Вересня.

Привітання батькам з 1 Вересня: вірші, проза та картинки

Ми зібрали далі найкращі привітання батькам з 1 Вересня у віршах та прозі, а також картинки, які подарують щирі емоції та точно запам’ятаються.

Related video

***

Вас, батьки, привітати
Я хочу з прекрасним днем.
Гризти пора граніт науки
Під Прометея вогнем.
Я в День знань вам бажаю
Бути терплячими завжди,
Вірити свято у своє чадо,
Подвиг вчинити справжній.
Згадати потрібно усю програму,
Що пройшли колись ви,
І з дитиною славною в парі
Вам досягти висоти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Шановні батьки, вітаємо вас з Днем знань. Нехай це свято надихне нас всіх на завзяте досягнення всіх поставлених цілей і спільний успіх. Бажаю, щоб діти були справжньою гордістю, щоб кожен з них відкривав свої індивідуальні здібності й таланти, а ви завжди підтримували їх і допомагали в усьому. Нехай цей навчальний рік принесе нам усім тільки добрі емоції, великі успіхи, гарний настрій і радість. Терпіння вам, дорогі батьки, міцного здоров'я, благополуччя і прекрасних відносин з дітьми.

з першим вересня батькам
Привітання з 1 Вересня для батьків у віршах та прозі Фото: 24tv.ua

***

День знань — дуже хвилююче свято, особливо для батьків. Адже ви з трепетом кожен раз проводжаєте своїх дітей на уроки, кожну невдачу або перемогу сприймаєте немов свою особисту. Нехай цей навчальний рік принесе тільки гарний настрій і багато злетів вам і вашим діточкам!

***

Дорогі батьки! Вітаємо вас з початком нового навчального року! Нехай цей рік буде сповнений нових знань, цікавих відкриттів і великих досягнень для ваших дітей. Ваша підтримка — найважливіший ключ до їхнього успіху!

***

Вересень щедро сонцем зігрітий.
В школу повсюди сходяться діти.
Квіти барвисті в них у руках,
Вогники щастя ясніють в очах.
В кожного радісна усмішка сяє.
Дзвоником першим їх школа вітає.

привітання з 1 вересня батькам
З 1 Вересня, батьки! Щире вітання у віршах та прозі, а також картинки Фото: apostrophe.ua

***

Вітаємо вас з Днем знань, шановні батьки. Наші учні — відважні й цілеспрямовані, і нехай їх попереду чекає безліч перемог. Бажаємо бути для своїх діток впевненою підтримкою, бажаємо разом з ними ділити щасливі хвилини успіху і допомагати їм долати моменти труднощів. Здоров'я вам і вашим дітям, терпіння, величезних сил. Мрійте і прагніть до мрій, з кожним днем ​​відкривайте сторінку доброї книги та подорожуйте по країнах знань.

***

Дорогі батьки, сьогодні ми вас вітаємо з Днем знань і бажаємо великого терпіння і величезних сил на весь майбутній рік! Взаєморозуміння з учителями та дітьми, безсумнівної підтримки для своїх крихіток і справжньої гордості за будь-які їхні досягнення.

вітання батькам з 1 вересня у віршах
Щире вітання з 1 Вересня для батьків: вірші, проза та листівки Фото: v24.com.ua

***

Шановні батьки! З Днем знань! Бажаємо вашим дітям захопливих уроків, вірних друзів та легкого навчання. Нехай ваші серця радіють від кожного їх успіху, а терпіння й мудрість допомагають їм на шляху до знань!

вітання з 1 вересня батькам
Вітання з Першим вересня батькам: вірші, проза, картинки Фото: nv.ua

***

Ще вчора ваш малюк здавався такою крихіткою, а сьогодні він вже школяр! У красивій сорочечці та із серйозним виразом обличчя. Хочеться побажати, щоб вашій дитині школа приносила тільки радість від отриманих знань, давала можливості розвиватися, знаходити друзів і в чомусь себе пробувати. З Днем знань!

***

Вітаю! Ваш вчорашній малюк
Сьогодні вже став школярем.
І урочисто, і боязно трохи —
Цим сонячним гарним днем.
Нехай же цей клас і ця школа
Стануть початком шляху в «далеко»
Нехай додому він приходить веселим,
Нехай він в школі вчиться легко!

з 1 вересня картинки
З 1 Вересня: найкращі привітання для батьків школярів Фото: tsn.ua

 ***

Дорогі батьки! Вітаємо вас з початком нового навчального року! Нехай ваші діти відкривають для себе нові горизонти, розвивають свої таланти й здобувають мудрість. Дякуємо вам за вашу любов, підтримку і віру в їхні сили!

***

Шановні батьки, вітаємо вас з Днем знань. І нехай у всіх вас вистачить сил і терпіння, і нехай у кожного з вас не пропадає бажання допомогти своєму чаду пізнати ту чи іншу галузь науки, і нехай у ваших дітей неодмінно все виходить, і нехай ви завжди будете для них надійною і вірною підтримкою. Всім тільки гарного настрою і гарних оцінок!

з 1 вересня вітання
Привітання з 1 Вересня для батьків у віршах та прозі Фото: nv.ua

***

Вітаємо батьків з Днем Знань. Нехай ваші діти завжди будуть приводом для гордості й ніколи не засмучують ні своєю поведінкою, ні своїми оцінками. Нехай вам не доводиться приходити до директора і червоніти на батьківських зборах. Зі святом вас!

***

Шановні батьки! День знань — це свято не лише для дітей, але й для вас. Ви є їхніми першими вчителями, наставниками та найнадійнішою підтримкою. Нехай цей рік принесе вашим родинам багато радісних моментів і досягнень!

вітаю з 1 вересня
1 Вересня: щире вітання для батьків у віршах та прозі Фото: velykoseverynivska-silrada.gov.ua

***

Дорогі батьки! Вітаємо вас з 1 вересня! Бажаємо вам терпіння, сил і натхнення, щоб підтримувати своїх дітей у всіх їхніх починаннях. Нехай навчальний рік буде успішним, а ваші серця сповнені гордості за їхні досягнення!

привітання батька на перше вересня
З 1 Вересня! Привітання для батьків у віршах та прозі Фото: maximum.fm

Вітаємо зі святом 1 Вересня!

Також не пропустіть цікаві факти про те, як святкують 1 Вересня у різних країнах. Все, варто знати, вже у нашій статті за посиланням.