Рівноапостольної Марії Магдалини: молитви, які сьогодні треба обов’язково прочитати

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

мироносиці марії магдалини молитва
Рівноапостольної Марії Магдалини: потужні молитви Фото: canva.com

Ми зібрали потужні тексти, що мають у свято величезну силу

22 липня у церковному календарі християн — День пам’яті рівноапостольної Марії Магдалини. Тож у нашому розділі «Свята» вже готова порція оновлень. У цій статті ви знайдете потужні молитви до Марії Магдалини.

Нагадаємо, що згідно з Біблійними переказами, Марія Магдалина була одержима сімома бісами. Спаситель звільнив її від нечисті й згодом вона стала вірною ученицею та послідовницею Христа, всюди слідуючи за ним. Марія Магдалина проявляла особливу турботу про Божого Сина і коли Спасителя розіп'яли на хресті, вона була поруч із пречистою Дівою Марією, розділяючи її горе.

Про що моляться Марії Магдалині?

Related video

Свята мироносиця Марія Магдалина вважається заступницею усіх жінок, у неї просять про зцілення від хвороб та коли треба наставити на шлях істинний. До святої також звертаються, просячи подарувати віру, сміливість та смирення. У цілому рівноапостольна свята Марія Магдалина допоможе кожному, хто в її день пам’яті звернеться до неї з щирою молитвою.

день пам’яті марії магдалини молитви
Молитви до Марії Магдалини, які треба прочитати усім жінкам Фото: відкриті джерела

Молитви до Марії Магдалини

Далі ми зібрали кілька молитов до Марії Магдалини, які варто прочитати у свято.

Молитва до Марії Магдалини

О, свята мироносице і всехвальна рівноапостольна Христова ученице Маріє Магдалино! До тебе, вірної і сильної заступниці перед Богом за нас, ми, грішні і недостойні, нині усердно прибігаємо і у сокрушенні сердець наших молимося. Ти в своєму житті перетерпіла страшні бісівські підступи та благодаттю Христовою визволилася від них. Молитвами твоїми і нас визволи від сітей бісівських, щоб неустанно у своєму житті ділом, словом, думкою і тайними помислами серця вірно послужили єдиному святому Владиці Богові. Ти більше всіх благ земних возлюбила найсвятішого Господа Ісуса і через все своє життя наслідувала його. Божественним навчанням і благодаттю не тільки свою душу годувала, але і багатьох людей від язичницької темряви до Христа приводила. Це убачивши, просимо тебе: випроси нам у Христа Бога благодаті, що просвічує і освячує, щоб, нею просвітлені, зростали у вірі і благочесті, в подвизі любові і самовідреченні, щоб служили ми ближнім в їх душевних і тілесних нуждах, пам’ятаючи приклад твого чоловіколюбства. Ти, свята Маріє, благодаттю Божою свято прожила життя на землі і мирно відійшла єси в небесні обителі. Моли Христа Спаса, щоб твоїми молитвами сподобив і нас неосудно звершити наше паломництво на цій долині сліз в мирі, в покаянні скінчити наше життя, у святості проживши на землі, сподобитися вічного блаженства на небесах і там з тобою і з усіма святими вихваляти Тройцю нероздільну, оспівувати єдине Божество, Отця, і Сина, і Духа Всесвятого на віки віків. Амінь.

Молитва до Марії Магдалини, яку повинна прочитати кожна жінка

Рівноапостольна, свята дружина-мироносиця Марія Магдалина, ти теплотою своєї любові до Христа потоптала всі злі підступи, здобула неоціненний дар любові Спасителя і досягла Царства Небесного. Заради цього схиляюся перед тобою і зі скрушеним серцем і умиленою душею волаю до тебе, я (ім’я). Преподобна учениця Христа Марія! Благав він Христа, що полюбив тебе і гаряче улюбленого тобою, благословити мене силою залишити гріхи мої, зміцнити благодаттю сміливо і бадьоро йти шляхами святих заповідей. В ім'я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь!

 Молитва до святої Марії Магдалини про заступництво

Боже, Твій Єдинородний Син вибрав Марію Магдалину першою провісницею великодньої радості; вчини, щоб ми за її заступництвом і прикладом проголошували Воскреслого Христа і споглядали Його у Твоїй славі. Котрий з Тобою живе і царює в єдності Святого Духа, Бог, на віки вічні.

рівноапостольної Марії Магдалини молитви
Рівноапостольної Марії Магдалини: молитви до свята Фото: pixabay.com

Нагадаємо, раніше ми готували 3 сильні молитви, що допоможуть забути про безгрошів’я. Потужні тексти доступні за посиланням.