Розкрийте нові смаки звичного напою: що можна додати до кави, крім молока

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

з чим пити каву крім молока
ШІ / Кава стане значно смачнішою

Як урізноманітнити свій ранок

Ми розповідали про маленьку помилку, що “вбиває” смак кави. Цей напій улюблений багатьма, і один із найпопулярніших способів їх вживання - з вершками чи молоком.

Однак, як урізноманітнити свій ранковий напій під час посту, коли під забороною молочні продукти та тваринні жири? Разом із Pixelinform розглянемо кілька простих, але ефективних ідей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Рослинні альтернативи молоку

Відмовтеся від звичних вершків та молока і спробуйте рослинні аналоги. Це додасть вашій каві нових смакових відтінків. Кожен вид рослинного молока – соєве, мигдальне, кокосове, вівсяне – має свій унікальний смак і текстуру.

Свіжий подих м’яти

Додайте до кави свіжий листочок м’яти. Це не тільки освіжить напій, але й додасть йому легку нотку ментолу, що особливо приємно в спекотну пору року.

Дрібка морської солі

Це може здатися дивним, але невелика кількість морської солі значно покращує смак кави. Сіль підкреслює природну солодкість напою і робить його більш насиченим.

Ароматний кардамон

Кардамон – це пряність, яка чудово поєднується з кавою. Він додасть напою східних ноток, зробить його більш ароматним і корисним завдяки своїм антиоксидантам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З цими порадами ви зможете щоразу відкривати для себе нові смаки. Також ми розповідали, що треба знати, щоб не попастись на обман, купуючи яйця.