Шарм по-французьки: секрети вишуканого стилю та привабливості парижанок

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Таємниці шарму парижанок
Французький стиль. Фото: @jeanne_andreaa

Таємниці француженок, які допомагають їм мати неперевершений вигляд

При погляді на француженку складається враження, що над ними не владний вік. Але секрет полягає в особливому стилі та принципах, яких вони дотримуються.

Жінки у Франції доглядають за собою та піклуються про зовнішність та здоров’я. Але при цьому, вони не женуться за молодістю і з радістю приймають те, чим обдарувала їх природа. Які основні принципи французького шарму, розповідає tsn.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Мінімалізм. Француженки надають перевагу простому крою і мінімуму аксесуарів. У них є одна порада: перед виходом поглянути у дзеркало і зняти один елемент, який точно буде зайвий.

Аромат. Жінки обирають легкий, ненав’язливий парфум, який тримається цілий день, але не “збиває з ніг”.

Універсальність. Француженки створюють свій гардероб таким чином, щоб при потребі піти у ньому на роботу, а ввечері - на побачення у вишуканий ресторан.

Маленька деталь. Увага до дрібниць завжди присутня у стилі парижанки. Це може бути елегантна хустинка на шиї чи цікаве взуття, головний убір чи окуляри, які додадуть перчику.

Макіяж та зачіска. Природний стиль, легка невимушеність, трішки недбалість - все це гармонійно поєднується в образі.

Француженки не намагаються придбати наймодніший одяг, щоб мати модний вигляд, вони прагнуть бути собою і показувати свою особистість та індивідуальність. Тому не варто сліпо наслідувати француженок, а шукати свій особливий стиль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які речі мають бути у базовому гардеробі кожної жінки. Вони ніколи не виходять з моди, тому зверніть увагу, що вам варто придбати.