Сестра Софії Ротару розсекретила, чи повернеться легендарна артистка на сцену під час війни

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сестра Софії Ротару назвала причину того, чому та не повертається на сцену
Фото: Скриншот Instagram

Ауріка Ротару також розповіла, чи все добре у її знаменитої сестри зі здоров'ям

Популярна українська артистка Ауріка Ротару чесно розповіла, чи в планує її знаменита сестри – співачка Софії Ротару, яка неочікувано приїхала в Київ – повернутися на сцену найближчим часом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, сестра Ротару назвала умову, за якої Софія може дати концерт. До того ж, Ауріка переконує, що Софія Михайлівна чудово себе почуває і не нарікає на здоров’я.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, не зважаючи на це, вона ще не готова виходити до глядача. Основна причина - війна, яку російський режим розв’язав проти України. Сестра Софії Михайлівни переконана, що по закінченню війни Ротару таки заспіває.

Зі здоров'ям усе в порядку. Побачити її на сцені – не знаю. Якщо закінчиться війна, то можливо будуть і концерти. Зараз поки ні,
– поділилася виконавиця у коментарі для ютуб-каналу Rostyslove Production.

Безумовно, варто додати, що до початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну Софія Ротару частро гастролювала в росії. Проте, після 24 лютого знаменитість обрала мовчазну позицію. Інколи у стрічці її соцмереж можнапобачити кадри наслідків російського терору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Софія Ротару зворушила мережу рідкісним кадром з минулого, згадавши маму у річницю її смерті. Архівне фото з Софією Ротару та її мамою, яке досі не бачив майже ніхто, сколихнуло мережу.