Що краще для волосся: фен чи природнє висушування? Відповідають експерти (ВІДЕО)

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Чим сушити волосся після миття
Правильне сушіння волосся. Фото: cgm.in.ua

Правильний догляд за волоссям забезпечить бездоганний вигляд локонів

Волосся потребує правильного та дбайливого догляду незалежно від довжини та густини. Важливо не лише правильно мити його якісними засобами, а й уникати поширених помилок при сушінні.

Не завжди вистачає часу, щоб висушити волосся природним шляхом. Багато людей звикли помити голову перед сном і спати з мокрими локонами. Студія хвилястих та щасливих Dim Kudriv надає поради правильного сушіння волосся після миття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Що краще: фен чи природна сушка? Думки майстрів та стилістів розходяться у цьому питанні. Насправді все залежить від структури волосся.

📌Якщо у вас низькопористі хвилі - сохнути вони будуть значно довше, розтягнуться та втратять весь об’єм. Стилісти радять використовувати сушіння дифузором до самого кінця.

📌У випадку волосся пористого, яке швидко сохне - тоді сушка феном, це лише питання часу та власних вподобань. Можна сушити волосся природно і застосувати сушку лише, щоб просушити коріння для об’єму.

Не варто перейматися, що фен має поганий вплив на волосся. Сушіння дифузором розподіляє потік повітря і захищає від перегрівань, але завжди сушити треба на мінімально теплій температурі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували три найкращі поради для власниць в’юнкого волосся. Вони стануть справжнім порятунком і забезпечать бездоганну красу локонів.