Що покласти у холодильник, щоб не нагрівався, доки немає світла: геніальний трюк, якого вистачить на 10 годин

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спосіб для холодильника при відключенні світла
Зберігання продуктів при відключенні світла. Фото: vesti-ua.net

Народні способи при відключенні світла допоможуть врятувати продукти від псування

Постійні відключення світла на кілька годин вже стали буденністю кожного українця. Насправді існує дуже багато способів з користю витратити час без гаджетів і відпочити від комп’ютера, але з продуктами потрібно щось вигадувати, щоб уникнути псування.

Відключення електроенергії негативно можуть вплинути на роботу холодильника. Також продукти за кілька годин починають псуватися. У боротьбі за збереження холоду в кухонній техніці, всі засоби хороші. Саме такий спосіб охолодження, пропонує ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що покласти в холодильник для збереження продуктів

Потрібно знайти такий шматок металу, щоб він міг зручно розміститися у морозильній камері, але розмір має бути великий. Спочатку його треба загорнути у поліетиленовий пакет, а тоді покласти у скриню морозилки. Поки холодильник працює, метал буде накопичувати у собі холод.

При відключенні електроенергії потрібно перекласти шматок металу з морозилки у холодильник. Він зможе підтримувати холодну температуру максимум 10 годин. Таким чином продукти будуть в порядку і не зіпсуються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як зберігати молочні продукти, якщо у будинку раптово вимкнули світло. Молоко, сир та сметана можуть прожити довше, якщо знати тонкощі зберігання.