Що зробити з магазинними пельменями, щоб стали нереально смачними: простий лайфхак, який додасть страві 100 балів!

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як смажити пельмені
SHUBA / Пельмені будуть значно смачнішими

Навіть магазинні пельмені стануть розкішними

Ми розповідали, як варити сосиски, щоб з них легко знімалась шкірка. Тепер ділимось простим лайфхаком, який врятує і в кілька разів покращить смак навіть магазинних пельменів.

Щоб перетворити звичайні пельмені на справжнє кулінарне диво, потрібно знати кілька секретів - а саме посмажити. Як це зробити максимально просто і ефективно, розповідаємо разом із Pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Секрети смачних смажених пельменів

Виберіть сковороду з товстим дном, щоб пельмені рівномірно прогрівались і не пригорали. Використовуйте топлене масло або суміш вершкового та рослинного для більш насиченого смаку.

Розміщуйте пельмені на сковороді на невеликій відстані один від одного, щоб вони не злипалися. Перед смаженням трохи розморозьте пельмені (але окремо один від одного). Це допоможе їм рівномірно підрум'янитися.

Смажте пельмені на середньому вогні, на добре розігрітій сковороді без кришки, щоб випарувалася зайва волога. Коли пельмені підрум'яняться, додайте трохи бульйону або води і тушкуйте під кришкою 5-7 хвилин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завдяки додаванню рідини пельмені залишаються соковитими всередині. Також ми розповідали, як легко перелити рідину без проливання.