Сильна молитва до Богородиці, яка виконує найзаповітніші бажання: як молитися на Покрову

Усі свята
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Сильна молитва на Покрову
Молитва на Покрову. Фото створене ШІ, Хочу!

На свято Покрови потрібно прочитати сильну молитву

1 жовтня відзначатиметься велике церковне свято - Покрова Пресвятої Богородиці. У цей день потрібно проводити час у мирі та молитвах, які здатні виконати найзаповітніші бажання.

Вважається, якщо на Покрову щиро і з відкритим серцем молитися, то Пресвята Богородиця виконає бажання та дасть захист. А незаміжнім дівчатам допомагає вийти заміж і відчути щастя сімейного життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У давні часи існувала традиція. Дівчата, які мріяли вийти заміж на це свято йшли до церкви та молилися Пресвятій Богородиці. Одружені люди молилися, щоб мати щасливий шлюб. А нужденні і слабі моляться, для отримання захисту.

Найсильніша молитва на Покрови

О Пречиста Діво, Мати Господа Всевишніх сил, Неба і землі козацької Царице, Богохранимого стольного града Києва і всієї держави нашої України – Всемогутня Заступнице! Прийми всехвальні й подячні піснеспіви ці від нас, недостойних рабів Твоїх, і піднеси молитви наші до Престолу Бога і Сина Твого, щоби був милостивим до неправд наших і послав благодать Свою до тих, хто шанує Всечесне ім’я Твоє і з вірою та любов’ю вклоняється благовісній іконі Твоїй. О, Владичице Пресвята, змилуйся над немічними людьми твоїми, позбав нас зневіри, відчаю, гніву, ворожнечі, недовір’я, заздрощів, наклепу, ненависті, марнославства і гордощів бісівських, а відтак зглянься на всіх нас милістю Твого заступництва.

Підійми нас із глибини гріховної та просвіти сердечні очі наші, щоби бачити Спасіння. Будь милосердною і тут, і там: як на стороні земного буття, так і на Страшному Суді Сина Твого. Ти після Бога перша наша Надія і Заступниця всіх, хто прибігає до тебе з вірою.

Збережи соборність землі нашої Української, покрий нас Святим Твоїм Омофором від зазіхання злих нечистих сил та усякого супостата, нехай буде в країні нашій правда Господня, та хай збережуться в народі нашому святодідівська мова та звичаї. Бо молимося до Тебе Пречиста і Непорочна Діво як до Всемогутньої Заступниці та Винуватиці спасіння нашого і величаємо Святе та Величне ім’я Отця і Сина і Святого Духа в Троїці славимо і поклоняємого Бога, нині та повсякчас і навіки-віків. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що не можна робити на велике свято Покрови Пресвятої Богородиці. У цей день існує багато заборон, яких обов’язково потрібно дотримуватися.