Спасибі за мужність та відвагу! Привітання з Днем захисників та захисниць України красивими словами та у відео

Усі свята
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Привітання у прозі та відео з Днем захисника
Картинка з привітаннями до Дня захисника. Фото: Хочу!

Перший день жовтня - дуже особливий для кожного українця

1 жовтня у календарі важливе свято - День захисників та захисниць України. Це свято започаткували і святкували 14 жовтня 2014 року, але у зв’язку з переходом на новий календар тепер відзначатимемо 1 жовтня.

У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Хочу! зібрала найкращі відеопривітання та слова вдячності до свята захисників та захисниць України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Вітаємо захисників та захисниць України зі святом
Картинка з привітаннями до Дня захисника. Фото: Хочу!

Привітання з Днем захисника у прозі

З Днем захисника України! Щиро дякуємо за твою мужність, самовідданість і відвагу. Ти той, на кого рівняються мільйони, той, хто боронить наш мир і спокій. Бажаємо тобі міцного здоров'я, сімейного тепла і непохитної віри у краще майбутнє України!

***

Вітаю з 1 жовтня – Днем захисника і захисниці України! Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. З усього серця бажаю Вам доброго здоров’я на довгі роки, успіхів у праці, щастя, добробуту!

***

З Днем захисника України! Схиляємо голови перед вашою мужністю та самопожертвою. Нехай кожен крок у вашому житті буде сповнений благословенням, а мир і добробут назавжди оселяться у вашій родині!

***

З Днем захисника України! Дякуємо кожному, хто стоїть на варті нашого миру та спокою. Бажаємо міцного здоров'я, стійкості та сили духу. Нехай кожен день приносить тільки добрі новини, а Україна живе у вільній та мирній державі!

***

Вітаємо зі святом мужніх і сильних! Бажаємо здоров'я, надійних друзів поруч та міцної опори у всіх починаннях. Нехай сила вашого духу допоможе Україні стати ще сильнішою, а ваші зусилля принесуть мир і злагоду.

Вітаємо захисників та захисниць України зі святом
Картинка з привітаннями до Дня захисника. Фото: Хочу!

Відеопривітання до Дня захисника

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми залишали добірку віршів та чудових картинок до Дня захисників та захисниць України. Обирайте найкраще та вітайте всіх причетних до свята.