Тиснуть джинси? Розтягнути їх допоможуть 3 речі, які точно є у вас вдома (ВІДЕО)

Практичні поради
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Як розтягнути джинси - простий лайфхак від блогера
Джинси. Фото: unian.net

Розтягнути джинси можна всього за кілька хвилин

Раніше ми писали, які 5 базових речей мають бути в вашому гардеробі. Серед цього списку, звісно ж, опинилися і джинси. Та що, як після прання улюблена пара стала неочікувано тиснути? Маємо для вас просте рішення!

Джинси є у гардеробі майже кожної жінки. А все тому, що вони зручні, не втрачають своєї актуальності та легко поєднуються з багатьма речами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але іноді через неправильне прання або сушіння джинси з високим вмістом бавовни зазнають усадки. Як це виправити - розповіла блогерка Лара Буру.

Так, вона опублікувала у своєму ТікТок ролик, на якому продемонструвала хитрий трюк, як розтягнути джинси. Для цього вам знадобляться всього три речі: пульверизатор, гаряча вода та кондиціонер для білизни.

Змішайте в пульверизаторі гарячу воду з кондиціонером для білизни, ретельно збовтайте, щоб рідина стала однорідною. Розпиліть засіб, що утворився, на ділянку джинсів, яку потрібно розтягнути. Одягніть джинси, не очікуючи на їхнє висихання. Якщо відчуваєте, що річ розтягнулась недостатньо - обприскайте її вже на собі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як красиво закотити рукава в сорочці. Розповідаємо, як це зробити - у цьому матеріалі.