ТОП-3 способи зробити тюль білосніжним, як у день покупки

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Простий спосіб поверне тюлі білизну
Зробити тюль білосніжним дуже просто. Фото: epicentrk.ua

Тюль буде, наче перший сніг з простими способами відбілювання

Зараз господині можуть обрати тюль будь-якого кольору, щоб гарно пасувало до інтер’єру. Проте більшість обирають класику - білу тканину, яка з часом може жовтіти від пилу та бруду.

Багато спеціальних відбілювачів допоможуть повернути тюлю свій попередній колір. Але що, робити, якщо спеціальних засобів немає під рукою, а тканину потрібно відбілити, розповідає prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

1️⃣ Кам’яна сіль

Сіль гарно виводить плями і може повернути попередній білий колір у випадку пожовтіння чи сірого відтінку. Для цього потрібно випрати тюль порошком чи замочити у розчині господарського мила, а тоді випрати. Далі розводимо 50 г солі на 3 л води, кладемо тюль і чекаємо 2-3 години.

2️⃣ Для кольору та чистоти

На 5 л води додати 1-2 краплі зеленки та 2-3 гранули марганцівки. Колір води має бути злегка рожевий. Не можна лишати тюль у розчині надовго, краще швидко прополоскати у засобі.

3️⃣ Оцет

У 3 л води розводимо 3 ст.л оцту і замочуємо тюль на 15-20 хвилин. Далі потрібно випрати з порошком та висушити на свіжому повітрі. Тюль стане білосніжним і від плям не залишиться і сліду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як зробити тюль променистим від чистоти. У цьому допоможе продукт, який знайдеться на кухні кожної господині.