Туристи назвали пам’ятки світу, які їх найбільше розчарували: серед них - піраміди, Білий дім та Hollywood

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Відомі пам'ятки, які не вразили туристів
Визначні пам'ятки, які стали розчаруванням для туристів. Фото: pexels

Визначні пам'ятки світу, які зовсім не вразили туристів

Плануючи мандрівку, окрім відпочинку, хочеться побачити якнайбільше цікавих туристичних локацій та зробити гарні фото. Але серед багатьох визначних місць є такі, які не справили жодного враження на людей і навіть розчарували, а деякі відвідати у 2024 році буде неможливо.

Експерти компанії MrQ проаналізували багато відгуків на порталі Tripadvisоr та склали перелік визначних місць, які розчарували туристів. Які знамениті пам’ятки не вразити людей, розповідає dip.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Антирейтинг визначних місць

Перше місце у списку антилідерів займає голлівудська Алея слави. Це місце кожен 5 турист назвав брудним, багатолюдним розчаруванням.

17 % відвідувачів скаржаться на неможливість потрапити у Версальський палац, що у Франції, через велетенські черги, високі ціни на білети та надзвичайно багато людей. Також місце не пристосоване для відвідування з маленькими дітьми та людям з обмеженими можливостями.

Стоунхендж. 8% туристів поскаржилися на високу вартість паркування та їжі в околицях, а також поганий інтернет.

Hollywood. Велетенський напис на схилі гори займає 4 сходинку у списку розчарувань туристів всього світу. 6 % гостей виявилися у цілковитому розчаруванні.

Також до списку пам’яток, які не сподобалися туристам, зарахували Білий дім, Пізанська вежа, єгипетські піраміди в Гізі та Букінгемський палац.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про пам’ятки світу, які людство більше ніколи не побачить. Вони були знищені та назавжди втрачені для людей.