У раковину з нержавійки можна дивитися, як у люстерко: як почистити її до блиску

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Помити раковину зі сталі найкраще домашніми засобами
Раковина з нержавійки просто сяятиме. Фото: keramis.com.ua

Раковина з нержавіючої сталі буде чистою і без розводів з простими діями

Раковини з нержавіючої сталі потрібно не лише ретельно відмивати, а й насухо витирати, щоб не лишити розводів та слідів від пальців. Адже на них помітні навіть найменші плями, які можна відмити без хімії.

Від спеціалізованих засобів раковина буде сяяти, але досягнути такого ефекту можна за допомогою засобів, які знайдуться у кожному домі. Як відмити сталь до надзвичайного блиску підручними засобами, розповідає apostrophe.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  • Крок "№1. Промийте раковину чистою водою або додайте трохи мийного засобу, щоб видалити жирний бруд.

  • Крок №2. Мокру раковину посипте тонким шаром харчової соди і зачекайте 15 хвилин.

  • Крок №3. М’якою щіткою чи губкою легенько потріть раковину, а складні забруднення видаліть за допомогою старої зубної щітки з м’якими ворсинками.

  • Крок №4. На залишки соди розпорошіть нерозбавлений оцет, дочекайтеся реакції протягом 5 хвилин та змийте водою.

  • Крок №5. Якщо після цього лишилися плями, змішайте одну склянку дистильованого білого оцту з ¼ склянки винного каменю - кристалічного осаду, що випадає при виробництві вина, нанесіть пасту на пляму і залиште подіяти на 5 хвилин. Далі змийте водою і насухо витріть ганчіркою.

  • Крок №6. Додатковий блиск можна зробити, якщо відполірувати крани і раковину оливковою олією нанесеною на м’яку суху ганчірку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також відмінно помити раковину з будь-якого матеріалу можна за допомогою звичайного борошна. Як правильно це зробити, розповідаємо тут.