"Українці - народ довірливий": турок похвалився схемою "розводу" туристів з України, яка працює безвідмовно

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Українські туристи найдовірливіші в світі
Довірливість українськихї туристів. Фото: rusturkey.com

Український народ дуже довірливий, тому легко піддається на маніпуляції шахраїв

Поїздка за кордон - це не лише можливість гарно відпочити, й вдало придбати якісні товари чи послуги. Але українці надто довірливі, тому часто цим користуються продавці, які хочуть “набити” свої кишені.

Відомий туристичний турецький гід на туристичному форумі поділився, що українських громадян дуже легко обдурити, адже вони завжди шукають найдешевші пропозиції. Турок зробив припущення, яке викликало шквал обурливих емоцій, що причиною є постійна бідність та зайва довірливість, пише dip.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поведінка українців на закордонних курортах супроводжується надмірною економністю. Наприклад, українцям можуть запропонувати номер замість заброньованого, але зі словами, що він більш комфортний та дорогий, але за ті самі гроші і українці завжди ведуться на вигідну пропозицію. А у результаті номер може бути такий самий або навіть гірший у рази. Європейські туристи не погоджуються, а вимагають заброньований номер, відкидаючи такі пропозиції одразу.

Ще одна хитрість стосується придбання речей та прикрас з золота. Українці ігнорують, що вартість золота у світі приблизно однакова, тому з радістю купують дешеве турецьке золото за ціною, нижче ринкової, але якість його може бути низькою, або взагалі є ризик отримати підробку. Це ж стосується і придбання виробів з хутра та шкіри, дешева вартість за низьку ціну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що можна спокійно взяти з готельного номера , як сувенір, щоб не довелося платити кошти. Більшість туристів не знають такої інформації.