"В обіймах назавжди": Діма Монатік дивує новою композицією (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Діма Монатік запрем'єрив композицію Назавжди - про що новий трек артиста
Фото: Скриншот з відео

Нова пісня увійшла до четвертого студійного альбому артиста “Вічно танцююча людина”

Популярний український виконавець Діма Монатік, який втретє стане татом, здивував прихильників новою ліричною композицією. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, новий трек артиста називається “Назавжди”. Окрім того, Діма представив і кліп на цю пісню. Відтак, виходячи з тексту можна зазначити, що артист співає про біль втрати та розлуки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До речі, зйомки відбувалися в історичній будівлі столиці, а саме у Будинку Мороза. Додамо, що композиція увійшла до четвертого студійного альбому Монатіка “Вічно танцююча людина”. Режисером кліпу став Костянтин Гордієнко.

"Назавжди" - поки що одна із найбільш атмосферних пісень, які я коли-небудь писав! Біль втрати, біль розлуки, біль відстані. Відсутність душі поруч… Для того, щоб знайти сили повірити в те, що цей біль згасне, відстань зменшиться, а душа - повернеться потрібно подолати неабиякий шлях. Коли натхнення разом із музою міцно сплять, ритм серця мусить стати набагато гучнішим, аби вони прокинулися... Щоб вийти з пекла, знайти душу, побачити світло… Щоб залишитись в обіймах назавжди,
– написав співак у себе в Instagram.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Діма Монатік розсекретив свій гонорар за скандальне весілля в Італії. До речі, ведучим того весілля був Максим Галкін.