Відьмак із Індії назвав дату закінчення війни в Україні: астролог публічно заявив про фінал

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Індійський пророк розповів про війну в Україні
Астролог розповів про закінчення війни в Україні, фото: robertwaghorn

Пророк розповів, що чекати українцям восени 2024 та весною 2025 року

Люди, які мають надприродні здібності, а також астрологи та нумерологи почали масово заявляти про скоре закінчення війни в Україні. Зі слів езотериків, фінал уже близько. Раніше ми писали пророцтва мольфара Захарія, а тепер поділимося видіннями від індійського езотерика.

Індійський астролог Кушал Кумар, відомий у своїй країні як “другий Нострадамус”, знову заговорив про війну в Україні, пише dailystar.co.uk. Він зазначив, що скоро — фінал. І перед ним буде загострення конфлікту. Воно припадає на кінець вересня 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зі слів астролога, покращення ситуації почнеться весною 2025 року. А за нею — завершення війни. Проте до цього варто бути обачними, тому що в жовтні 2024 року агресор може обмежити для людей лінії постачання, чи просто оточити якусь місцину.

Із середини жовтня 2024 року і далі може бути ще один сюрприз. Це може бути оточення військ, коли лінії постачання будуть або обмежені, або взагалі заблоковані. І це може спричинити величезну, жахливу ситуацію. Цю вказівку на планетарні впливи можна інтерпретувати і так,
— акцентував езотерик.

Додав, що бойові дії будуть і на воді. Вони торкнуться моря. Проте затишшя війни буде уже з весни 2025 року.

Війна на морі, що зачіпає одну з гарячих точок світу, може стати свідком запеклих бойових дій, відкриваючи новий фронт на додачу. Як вже було сказано, врегулювання, затишшя може настати на основних фронтах війни в травні 2025 року або близько того, десь в період з середини травня до середини жовтня 2025 року,
— резюмував Кушал Кумар.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що побачила на картах Таро про війну в Україні екстрасенс Яна Пасинкова. Зі слів таролога, людям треба запасатися водою. Детальніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.