Відьомський чар на даху: Христина Соловій запрошує на сольний концерт у Києві

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій зіграє концерт у Києві 14 вересня 2024 року - де відбудеться концерт
Христина Соловій. Фото: пресслужба

13 вересня артистка готується виступити в столиці України

Уже традиційно проводжаємо літо і вбираємо першу осінню прохолоду разом з Христиною Соловій, яка ходила на побачення з відомим артистом. Співачка та авторка пісень чекає усіх, хто насолоджується сучасною українською музикою та фольклором.

Подія відбудеться на даху ТРЦ Gulliver 13 вересня о 18:00. Артистка вирішила зустрітися з публікою тоді, коли тепло ще буде відчуватися на кінчиках пальців, але вже вислизатиме і змушуватиме цінувати кожен промінь. Це справді магічний період, коли час ненадовго зупиняється і кристалізує все, що з нами відбулося. В один з таких чарівних вечорів під вільним київським небом зазвучать наживо улюблені хіти, сучасні прочитання народних пісень та нові композиції. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сольний концерт на даху — це зізнання у коханні. Адже нещодавно співачка вже виступала у Києві на Atlas United і зібрала тисячі слухачів на West Stage, звідки вшанувала памʼять мовознавиці Ірини Фаріон. Але зустріч 13 вересня буде особлива.

Вона для всіх, кому хоча б раз у житті перехоплювало подих від почуттів, хто шукав у лісі в ніч на Купала квітку папороті, для всіх сміливців, які готові слідувати за пориваннями душі. Живі інструменти, неймовірні dream pop та рокові аранжування — і вечір з видом на українську столицю назавжди закарбується у вашій пам’яті. 

Христина Соловій виступить у Києві 13 вересня
Христина Соловій. Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Сергій Жадан прокоментував лайливу витівку Христини Соловій у Чорноморську. Артист пояснив, чому саме українці так різко відреагували на висловлювання співачки.