Вільні руки і безпека у дорозі: чому варто придбати автомобільний тримач

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Розмови телефоном становлять небезпеку під час руху авто
Для чого в авто автомобільний тримач. Фото: ideas-center.com.ua

Розмовляти телефоном під час руху може становити небезпеку

Існує цілий перелік речей, які не варто возити з собою в автомобілі. Але деякі з них, наприклад тримач для телефону можуть стати незамінними під час водіння.

Розмови телефоном під час руху можуть становити небезпеку для водія та пасажирів, адже вчасно відреагувати, коли у руках гаджет не вдасться. Тому хорошим рішенням є придбання автомобільного кріплення для телефона, радить deas-center.com.ua.

Який тримач обрати

Related video

Всі автомобільні тримачі можна розділити за типом кріплення кронштейна та способом утримання телефона. Обирати потрібно з якісних матеріалів, щоб не вийшов з ладу за тиждень. Тримач не повинен обмежувати огляд і створювати перешкоду рухам.

  • На вентиляційній решітці. Легко налаштувати до своїх вимог, але є ризик пошкодити решітку подачі повітря та перешкода правильній роботі системі вентиляції.

  • На приладовій панелі. Можна встановити у будь-якому місці панелі, але недоліком є обмеження видимості та не дуже міцний тип кріплення.

  • На лобовому склі. Легко та швидко встановити, проте обмежена видимість.

  • На підголів'ї. Можна встановлювати гаджети з екраном діагоналлю понад 10 дюймів, проте конструкція занадто громіздка.

  • У слоті для компакт-дисків. Немає перешкоди для огляду під час руху, міцне і безпечне рішення завдяки типу кріплення. Проте неможливо використати програвач компакт-дисків і обмежений доступ до центральної панелі.

Раніше ми розповідали, як водити авто у темну пору доби. Адже видимість обмежена, тому потрібно бути уважним і зосередженим.