"Він і на Михася не був готовий...": Катерина Репяхова зізналася, чи хоче Віктор Павлік ще одну спільну дитину

Новини шоубізнесу
801
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова зізналася, чи хоче Віктор Павлік знову стати татом
Віктор Павлік та Катерина Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate

Дружина артиста не приховує, що хотіла б вдруге стати мамою, а от чи готовий до цього сам Віктор Франкович

Молода дружина Віктора Павліка, яка розповіла про фінал конфлікту з його колишньою, відверто заговорила про батьківство. Пара вже виховує сина Михасика, проте сама Катерина Репяхова не приховує, що хотіла б ще народити донечку. А от чи готовий до цього артист — дізнавайтеся нижче!

У коментарі Люкс ФМ Катерина Репяхова зізналася, що неодноразово замислювалася щодо своєї другої вагітності. Проте її 58-річний коханий не має настільки ж сильного бажання вчергове стати татом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Катерини, це повʼязано з віком Віктора Павліка, а також тим, що нещодавно він переніс важку операцію на серці. І все ж, дружина артиста не виключає того факту, що у майбутньому вони наважаться на появу другої спільної дитини.

Він не те що проти, просто в нього вже вік бере й до того ж операція. Він не дуже буде помічником. Я розумію, що якщо я все-таки наважуся, то треба розраховувати тільки на себе. Насправді у мене так завжди по життю. Він така людина, він і на Михася не був готовий, а коли Михась з’явився, у нього весь світ перевернувся. Тому я розумію, що ну така він людина — сьогодні не готовий, завтра буде готовий,
— каже Катерина Репяхова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, тільки нещодавно Катерина Репяхова та Віктор Павлік відсвяткували своє весілля. Артисту та його коханій довелося декілька років поспіль переносити цю подію на інший час.