Випрали, а неприємний запах не зник? Спробуйте нетрадиційний спосіб від експерта

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Незвичний спосіб прибрати неприємний запах з речей
Прибрати неприємний запах з речей. Фото: newlife-baby.com

Часто після прання речі можуть мати не свіжий запах

Іноді речі після прання можуть неприємно пахнути. Тому, щоб не кидати їх до машинки ще раз, потрібно скористатися не зовсім звичним способом, який допоможе усунути аромат.

Якщо ваші рушники, білизна чи одяг після прання у пральній машинці мають запах затхлості, цьому можна зарадити. Цікавий спосіб позбутися аромату пропонує користувачка TikTok, відома як Babs, розповідає Mirror.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Babs розповідає, що позбутися неприємного смороду з одягу, штор та навіть оббивки диванів можна скориставшись порадою її бабусі, яка для цього брала звичайну горілку.

Якщо ваш одяг має неприємний запах потрібно налити горілку у розпилювач і розпилити за 15 см від речей. Так можна уникнути прання і прибрати запах під руками.

Горілка - це чудовий дезінфекційний засіб. Вона відома своєю здатністю вбивати бактерії та нейтралізувати запахи, саме тому вона ефективно усуває затхлий запах рушників.

Також усунути сморід речей після прання можна, якщо додати у пральну машинку харчову соду. Вона здатна прибрати аромат, плями і відбілити речі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо після того, як ви дістали речі з машинки на них присутні плями, які не відпираються, можливо річ у тому, що порошок не справляється зі своєю роботою. Тому потрібно підсилити дію порошку, додавши один з цих засобів.